You are not logged in.

Search results

Search results 1-20 of 53.

Παρακαλώ πολύ αν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα στο φόρουμ μετά την αναβάθμιση, ενημερώστε την Ομαδα του Φόρουμ από το Σύστημα Υποστήριξης.

Monday, October 19th 2009, 7:47pm

Author: Lord_Frederic

Ανδρομέδα bug στο ναυπηγείο Νο2

Εγώ πέρα από το παραπάνω πρόβλημα αντιμετωπίζω και αλλο Εχω βάλει να γίνεται μια έρευνα, εχω βάλει 2 κατασκοπευτικά στελέχη και όταν πάω στο ναυπηγείο να βάλω και άλλο σκάφος, κολλάει και δεν μπορώ να προσθέσω σκάφη http://img98.imageshack.us/img98/7817/clipboard01qn.jpg http://img132.imageshack.us/img132/921/clipboard02kr.jpg Το πρόβλημα λύθηκε μόλις τελείωσε η έρευνα

Thursday, January 8th 2009, 5:25pm

Δεν μπορώ να κάνω log in

Καθώς δεν είναι πρόβλημα του παιχνιδιού αλλά του παρόχου και θεωρώνατς οτι πλέον έχει φτιάξει κλειδώνει

Sunday, January 4th 2009, 6:12pm

Provlhma sthn energopoihsh

Σε παρακαλώ διάβασε τους Κανόνες Φόρουμ Τα Greeklish δεν επιτρέπονται Για την ερώτησή σου, ο ΧΠ θα απαντήσει μέσα 48 ώρες. Μην ξεχνάτε οτι είμαστε (τα μέλη της ομάδας εννοώ) εθελοντές και δεν μπορούμε να είμαστε συνέχεια πάνω από έναν Η/Υ ή ένα μαιλ. Από τη στιγμή που του έστειλες μαιλ θα απαντήσει.

Thursday, November 27th 2008, 5:52pm

ogame

Κλειδώνει καθώς λύθηκε

Thursday, October 23rd 2008, 6:18pm

ελεος ban unit 3

Τους κανονισμούς τους ξέρετε. Αν όχι (πολύ κακως, γιαυτό διαβάστε το Κανόνες Φόρουμ ) Συζητήσεις περί μπαν απαγορεύονται στο φόρουμ. Από το λινκ που έδωσε ο KING88, θα δεις πιος χειριστής και για πιο λόγο σου έδωσε μπαν και θα επικοινωνήσεις μαζί του Το παρόν κλειδώνει.

Saturday, October 4th 2008, 7:35pm

Σύμπαν 3 Ορίστε!?!?

Απαντήθηκε και κλειδώνει

Wednesday, July 16th 2008, 10:08pm

Επιστροφη Παραταξης....

Το έχω πάθει και εγώ αλλά ο στόλος πάντα υπήρχε κάτω αν πήγαινες στον Στολος να δεις. Απλά πρέπει να είχε φάει κάποιο λαγκ εκείνη τη στιγμή το 2

Wednesday, July 16th 2008, 9:46pm

Επιστροφη Παραταξης....

εχω την εντύπωση οτι απλά οφείλεται σε Lag του σέρβερ. Δεν είναι Bug. Οι στόλοι προσγιώνονται κανονικά, απλά λόγο lag ο χρόνος μετράει την επιστροφή (που βέβαια δεν υπάρχει)

Saturday, June 21st 2008, 4:22pm

ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΛΛΟΣ!!!

Quoted Παράθεση από pikatsou Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως ίσως πρόκειται για το παλιό γνωστό No-fire bug. Στείλε ένα μνμ σε ΧΠ, και ρώτησε να μάθεις τι έγινε. Και όταν σου παρουσιάζεται τέτοιο πρόβλημα, ποτέ μα ΠΟΤΕ ΔΕΝ σβήνεις την αναφορά μάχης. Τώρα ότι και να σου πούμε κάνουμε υποθέσεις. Συμφωνώ και εγώ πως είναι το μόνο λογικό πράγμα. Αν και λογικά έπρεπε να σου είχε βγάλει όχι μια μονο αναφορά μάχης αλλά καμιά εικοσάδα ή παραπάνω αν ήταν το No-Fire Bug. Πάντως είναι αδύνατο 1 μικρ...

Sunday, June 8th 2008, 8:23pm

Lag επίσημο θέμα

Ουτε και εγώ αντιμετοπίζω κάποιο πρόβλημα πηγαίνει άριστα σήμερα. Ομως δεν έχω κανένα αδδον και παίζω με IE

Saturday, June 7th 2008, 9:29am

Οφισιαλ γλώσσα

οχι δεν επιτρέπεται. Αν ο άλλος σου κάνει αναφορά, θα φας κανονικά μπαν.

Tuesday, May 27th 2008, 6:27pm

Αρνηση Acs !

Δεν είμαι σίγουρος 100% αλλά για ρίξε μια ματιά στο Πολλαπλες Acs- Σοβαρο προβλημα Εχω την εντύπωση οτι είναι το ίδιο πρόβλημα

Friday, May 23rd 2008, 8:02pm

Δεν βλέπω τον χρόνο...

Λοιπόν, το παρατήρησα και εγώ και χωρίς νεογκαμε. Απλά όμως το έλυσα με τον εξής τρόπο: Πήγα στον πλανήτη που κάνω την έρευνα. Απλά αν πας σε άλλον πλανήτη, ακόμα και αν έχει το ίδιο ή μεγαλύτερο λεβελ εργαστήριο ερευνών, απλά δεν βλέπεις τίποτα ΥΓ: Δεν έχω κανένα add-on

Sunday, May 11th 2008, 2:01pm

ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Εχω την εντύπωση οτι το κάνει όταν ο provider σου σου δίνει νέα IP. αν και δεν ορκίζομαι. Πάντως δεν νομίζω οτι είναι Bug (εμένα πάλι μου το εκάνε και στο οργκ και στο γρ)

Monday, April 21st 2008, 8:04pm

επισκοπηση

Quoted Παράθεση από nigthmare συμφωνω με τον τατακα ειναι τακτικη του game τα μηνυματα να τα περνεις αμεσως αφου κανεις επισκοπιση σε αλλο πλανητη διαφορετικα ολοι θα καναμε τον ψοφιο κοριο σε εναν πλανητη μακρια και θα περιμεναμε για νιντζα και οχι μονο... Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Είναι bug και όχι τακτική, καθώς δεν χρειάζεται να αλλάξεις πλανήτη για να δεις τα μνμ. Απλά πας στους πόρους και πατάς υπολογισμό, και οταν ξαναγυρίσεις στην επισκόπηση εμφανίζονται κανονικά. Αν θυμάμαι καλά ...

Tuesday, March 4th 2008, 5:00pm

Όχι άλλο lag....plz

Ρε παιδιά, με παρεξηγήσατε. ΔΕΝ απάντησα σαν εκπρόσωπος κανενός (πως θα μπορούσα άλλωστε, από τη στιγμή που τα καθήκοντά μου σαν συντονιστής ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το φόρουμ και μόνο). Απλά σαν παίκτης, και έχοντας ψάξει λίγο το θέμα σε άλλο σέρβερ απλά ανέφερα οτι δεν είναι κάτι το οποίο μπορεί να διωρθώσει η ομάδα η ίδια. Είναι δουλειά των προγραματιστών. Τώρα για το "μην έχετε πολλές ελπίδες" και αυτό σαν χρήστης το λέω. Απλά όπως πχ ΔΕΝ έχει διωρθωθεί η κατάσταση στο 33 του οργ (που παίζουν χρ...

Monday, March 3rd 2008, 5:43pm

Όχι άλλο lag....plz

Ρε παιδιά, δλδ τι απάντηση περιμένεται; Είναι πρόβλημα του σέρβερ, οι ΧΠ και η Xual δεν μπορούνε να κάνουνε κάτι. Σε άλλο σέρβερ έχω χάσει έτσι όλο μου τον στόλο (ακόμα δεν το έχω σηνηδητοποιήσει, να χάσει λόγο lag το στόλο σου αλλά τι να κάνουμε; ). ΥΓ: Δεν είναι οτι δεν με ενοχλεί μην με παρεξηγήσετε. Απλά δεν είναι κάτι που μπορεί να φτιαχτεί από την ομάδα αλλά από τους προγραμματιστές. Τώρα για πότε θα φτιαχτεί μην έχετε πολλές ελπίδες

Wednesday, January 23rd 2008, 5:43pm

ban

Quoted Παράθεση από MaDneSS21-R21 Οι διαχειρηστες παιχνιδιου,θα τους βρειςεδω στο φορουμ Πιοιο σωστά οι Χειριστές παιχνιδιού (και η διαχειρίστρια (Υπεύθυνη Κοινότητας) βεβαίως βεβαίως)

Friday, January 18th 2008, 11:35am

Συμπαν 2-εμφανιση επιθεσης

Αν ενοείς δεν σου εμφανίζει τη σύνθεση, είναι γιατί δεν έχεις την τεχνολογία κατασκοπίας στο 8 και πάνω.

Sunday, January 13th 2008, 9:26pm

Πιθανότητα αντι/πείας 100%, χωρίς μάχη

Κοίτα, αν και δεν παίρνω όρκο, έχει ξανααναφερθεί κάπου. Εχω την εντύπωση ότι η πιαθανότητα 100% είναι στην πραγματικότητα 99,99999999% απλά το απιχνίδι την στρογυλοποιεί. Αυτό βέβαια το νομίζω εγώ. Πάντως κάπου εδώ στο φόρουν είχα διαβάσει άλλο ένα τέτοιο περιστατικό, οπότε δεν είμαι σίγουρος ότι είναι μπαγκ