Search results
Search results 1-20 of 39.
όντως βγάζει μόνο andromeda για να κάνεις την δουλειά σου.. http://uni1.ogame.gr/game/reg/mail.php http://uni2.ogame.gr/game/reg/mail.php κτλ κτλ..
ξεχνάς ότι όταν παίρνεις το φεγγαράκι έχεις 0 / 1 πεδία.. οπότε με Σεληνιακή Βάση στο 4 πάει 4 / 13 πεδία Ρομποτική: 9 / 13 και με τις φάλαγγες απλά γεμίζει..
Δοκίμασε να κάνεις login γράφοντας τα στοιχεία γιατί μπορεί να έχεις γράψει κάποιον χαρακτήρα σε λάθος γλώσσα.
πιο συγκεκριμένα πες τι κάνει.. αφού πατήσεις Είσοδος από το ogame.gr τι σου κάνει ακριβώς?
είναι επειδή έκανες 2 αποστολές.. το 2ο δεν είναι bug.
μήπως απλά πρέπει να ανοίξετε τον οδηγό πιο πριν?
τρώγεστε με τα ρούχα σας.. αντί να πείτε καμία καλή κουβέντα μιλάτε για τα ορθογραφικά.. αυτό με το μετάλλου πριν την ηλιακή έτσι είναι και όταν αρχίζεις τα άλλα uni same thing.. το θέμα είναι πως δεν μεταφράζουν το παιχνίδι για κάθε μία έκδοση αλλά χρησιμοποιούν την ήδη έτοιμη βάση δεδομένων.. (έτσι νομίζω δηλαδή..) δλδ έχουν research[GR] = έρευνα (βάλτε φαντασία) και μετά η λέξη ανάλογα με την τροποποίηση γίνετε με μικρά κεφαλαία πράσινα ή πουά γιαυτό και το θέμα με τους τόνους.. αυτό που είδα...
δοκίμασε απενεργοποιώντας ένα ένα τα add-on
Κατάλογος γνωστών προβλημάτων / ζητημάτων 10. Δεν έλαβα αναφορά μάχης / Ο στόλος μου γύρισε αλλά τα σκάφη μου λείπουν! --- Κανονικά είναι μια καθυστέρηση του server. Το μόνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να περιμένετε... Κανονικά εμφανίζονται μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Να είστε υπομονετικός. Εάν τίποτα δεν συμβαίνει μετά από μια ώρα: Σχετικά με εξαφάνιση στόλου ή ελέγξτε τον κατάλογο γνωστών προβλημάτων στόλου (λίγο πιο κάτω). + Σχετικά με εξαφάνιση στόλου
έχει αλλάξει το theme του παιχνιδιού πήγαινε από τις επιλογές και βάλε το κανονικό..
όταν πατάς επάνω στον εργοστάσιο από τα κτήρια γίνετε αυτό Επίπεδο κατανάλωση ενέργειας Διαφορά 29 9.200 -2.700
ναι έχει ξανασυζητηθεί εδώ Απορια σχετικη με φαλαγγα (ειναι bug-using?)
μπορείς να τα περάσεις ή να χρησιμοποιείς ένα greeklish converter (μόλις έσπασες και 2ο κανόνα για 2 συνεχόμενα ποστ ) για τα σύμβολα εγώ πήγαινα από το word > εισαγωγή > σύμβολα
μπαίνουν το δοκίμασα.. το ωραίο είναι ότι με άφησε να βάλω και ελληνικά.......
το έχουν ξαναπεί νομίζω.. συμβολο ????????? ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ... Bug? edit: όταν έψαχνα τα λινκ δεν είχε ξαναποστάρει :/
προβλημα μετονομασιας και εγκαταληψης επίσης μερικές φορές "κόβει" τα ελληνικά από τα μηνύματα..
στην σελίδα με τους πόρους κάτω από το σύνολο πόρων σου έχει τους κωδικούς τον επιθέσεων.. (αν πατήσεις επιθεση ACS) default το πρώτο που σήκωσες από εκεί το αλλάζεις..
Γνωστό bug..είναι... για 3η λέξη Πολλαπλες Acs- Σοβαρο προβλημα 2 Σε 1 Προτάσεις για επιθεσεις Acs
1 + 2 μία χαρά είναι εμάς
γράφε ελληνικά.. τα μάτια μου έβγαλα να τα διαβάσω.. αν παίζεις στο uni1 στείλε mail εδώ.. barba_mitsos@ogame.gr αν όχι βρες ποιος είναι ο ΧΠ στο uni σου από εδώ.. Επικοινωνία με τα μέλη της Ομάδας και στείλε σε αυτόν mail..