You are not logged in.

Search results

Search results 1-20 of 39.

Παρακαλώ πολύ αν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα στο φόρουμ μετά την αναβάθμιση, ενημερώστε την Ομαδα του Φόρουμ από το Σύστημα Υποστήριξης.

Wednesday, December 16th 2009, 4:36am

Author: mostwant3d

Παταω αλλαγη κωδικου αλλα...@@

όντως βγάζει μόνο andromeda για να κάνεις την δουλειά σου.. http://uni1.ogame.gr/game/reg/mail.php http://uni2.ogame.gr/game/reg/mail.php κτλ κτλ..

Monday, October 26th 2009, 1:32pm

Andromeda - bug φεγγάρι σεληνιακές βάσεις και fields

ξεχνάς ότι όταν παίρνεις το φεγγαράκι έχεις 0 / 1 πεδία.. οπότε με Σεληνιακή Βάση στο 4 πάει 4 / 13 πεδία Ρομποτική: 9 / 13 και με τις φάλαγγες απλά γεμίζει..

Wednesday, October 7th 2009, 10:30pm

Συμπαν 1- Δεν μπαινει!!!!

Δοκίμασε να κάνεις login γράφοντας τα στοιχεία γιατί μπορεί να έχεις γράψει κάποιον χαρακτήρα σε λάθος γλώσσα.

Wednesday, October 7th 2009, 5:55pm

Συμπαν 1- Δεν μπαινει!!!!

πιο συγκεκριμένα πες τι κάνει.. αφού πατήσεις Είσοδος από το ogame.gr τι σου κάνει ακριβώς?

Friday, September 25th 2009, 10:23am

andromeda - bug

είναι επειδή έκανες 2 αποστολές.. το 2ο δεν είναι bug.

Friday, September 11th 2009, 5:41pm

Ανδρομέδα, Αποστολή νούμερο 8

μήπως απλά πρέπει να ανοίξετε τον οδηγό πιο πριν?

Saturday, August 15th 2009, 2:39am

Andromeda - Ελληνικά δε ξέρει κανείς?

τρώγεστε με τα ρούχα σας.. αντί να πείτε καμία καλή κουβέντα μιλάτε για τα ορθογραφικά.. αυτό με το μετάλλου πριν την ηλιακή έτσι είναι και όταν αρχίζεις τα άλλα uni same thing.. το θέμα είναι πως δεν μεταφράζουν το παιχνίδι για κάθε μία έκδοση αλλά χρησιμοποιούν την ήδη έτοιμη βάση δεδομένων.. (έτσι νομίζω δηλαδή..) δλδ έχουν research[GR] = έρευνα (βάλτε φαντασία) και μετά η λέξη ανάλογα με την τροποποίηση γίνετε με μικρά κεφαλαία πράσινα ή πουά γιαυτό και το θέμα με τους τόνους.. αυτό που είδα...

Wednesday, August 12th 2009, 4:24am

Πρόβλημα Mozilla και χρόνοι

δοκίμασε απενεργοποιώντας ένα ένα τα add-on

Monday, July 13th 2009, 2:30pm

εξαφανιση στολου

Κατάλογος γνωστών προβλημάτων / ζητημάτων 10. Δεν έλαβα αναφορά μάχης / Ο στόλος μου γύρισε αλλά τα σκάφη μου λείπουν! --- Κανονικά είναι μια καθυστέρηση του server. Το μόνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να περιμένετε... Κανονικά εμφανίζονται μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Να είστε υπομονετικός. Εάν τίποτα δεν συμβαίνει μετά από μια ώρα: Σχετικά με εξαφάνιση στόλου ή ελέγξτε τον κατάλογο γνωστών προβλημάτων στόλου (λίγο πιο κάτω). + Σχετικά με εξαφάνιση στόλου

Monday, June 29th 2009, 8:40pm

Αλλαγή εμφάνισης

έχει αλλάξει το theme του παιχνιδιού πήγαινε από τις επιλογές και βάλε το κανονικό..

Sunday, May 3rd 2009, 6:18pm

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ:

όταν πατάς επάνω στον εργοστάσιο από τα κτήρια γίνετε αυτό Επίπεδο κατανάλωση ενέργειας Διαφορά 29 9.200 -2.700

Wednesday, April 15th 2009, 1:20am

Πρόβλημα σε φάλαγγα

ναι έχει ξανασυζητηθεί εδώ Απορια σχετικη με φαλαγγα (ειναι bug-using?)

Thursday, February 19th 2009, 12:16pm

Συμπαν 5 ονοματα πλανητων

μπορείς να τα περάσεις ή να χρησιμοποιείς ένα greeklish converter (μόλις έσπασες και 2ο κανόνα για 2 συνεχόμενα ποστ ) για τα σύμβολα εγώ πήγαινα από το word > εισαγωγή > σύμβολα

Thursday, February 19th 2009, 7:40am

Συμπαν 5 ονοματα πλανητων

μπαίνουν το δοκίμασα.. το ωραίο είναι ότι με άφησε να βάλω και ελληνικά.......

Wednesday, February 11th 2009, 5:42pm

mhnumata apo kataskopoies mono me erothmatika

το έχουν ξαναπεί νομίζω.. συμβολο ????????? ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ... Bug? edit: όταν έψαχνα τα λινκ δεν είχε ξαναποστάρει :/

Friday, February 6th 2009, 1:56pm

εγκαταληψη-μετανομασια πλανητη

προβλημα μετονομασιας και εγκαταληψης επίσης μερικές φορές "κόβει" τα ελληνικά από τα μηνύματα..

Sunday, January 18th 2009, 1:00am

ΛΑΘΟΣ Acs

στην σελίδα με τους πόρους κάτω από το σύνολο πόρων σου έχει τους κωδικούς τον επιθέσεων.. (αν πατήσεις επιθεση ACS) default το πρώτο που σήκωσες από εκεί το αλλάζεις..

Sunday, January 18th 2009, 12:05am

ΛΑΘΟΣ Acs

Γνωστό bug..είναι... για 3η λέξη Πολλαπλες Acs- Σοβαρο προβλημα 2 Σε 1 Προτάσεις για επιθεσεις Acs

Saturday, January 3rd 2009, 4:53pm

Provlhma sthn energopoihsh

γράφε ελληνικά.. τα μάτια μου έβγαλα να τα διαβάσω.. αν παίζεις στο uni1 στείλε mail εδώ.. barba_mitsos@ogame.gr αν όχι βρες ποιος είναι ο ΧΠ στο uni σου από εδώ.. Επικοινωνία με τα μέλη της Ομάδας και στείλε σε αυτόν mail..