You are not logged in.

• "Barba Mitsos" is male
  • "Barba Mitsos" started this thread

Date of registration: Jun 27th 2007

• Send private message

1

Monday, January 16th 2012, 2:16pm

Έκδοση 4.0 συζήτηση

Έκδοση 4.0 συζήτηση.
Barba Mitsos has attached the following files:
  • 1.jpg (75.12 kB - 373 times downloaded - latest: May 13th 2012, 3:52pm)
  • 2.jpg (56.47 kB - 254 times downloaded - latest: May 13th 2012, 3:52pm)
  • 3.jpg (82.41 kB - 164 times downloaded - latest: May 13th 2012, 3:53pm)
  • 4.jpg (76.48 kB - 115 times downloaded - latest: May 13th 2012, 3:52pm)
  • 5.jpg (70.73 kB - 105 times downloaded - latest: May 13th 2012, 3:52pm)
  • 6.jpg (123.97 kB - 71 times downloaded - latest: May 16th 2012, 6:21pm)
  • kraken.png (120.28 kB - 74 times downloaded - latest: May 13th 2012, 3:52pm)
  • detroid.png (119.41 kB - 60 times downloaded - latest: May 13th 2012, 3:52pm)
  • newtron.png (92.71 kB - 70 times downloaded - latest: May 13th 2012, 3:52pm)

MrHook

The Good

• "MrHook" is male

Date of registration: Dec 19th 2011

• Send private message

2

Monday, January 16th 2012, 2:38pm

Ομορφαίνει βλέπω το game..
Αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα βαρύνει... ?(
Πότε θα εφαρμοστεί η νέα έκδοση..?
Θα έχει και άλλες αλλαγές..?

ΥΓ.Άντε να γίνει και η ένωση... :growup:
Chivalry is not dead...

3

Monday, January 16th 2012, 6:31pm

μαντεύω:
περισσότεροι τρόποι να απομιζήσουν χρήματα και μεγαλύτερη προσπάθεια να καταστραφεί το παιχνίδι...

υγ...δλδ πόσο χαζό μάρκετινγκ έχουν...δείχνουν 2 εικόνες και η μία σε προειδεάζει οτι είναι για τα φράγκα....

manos757

Banned until 17-08-2011

• "manos757" is male

Date of registration: Sep 25th 2008

• Send private message

4

Wednesday, January 18th 2012, 1:07pm

Quoted

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για όλα τα σχόλιά σας και ωραίες προτάσεις από διεθνείς κοινότητες μας.
Μείνετε συντονισμένοι - περισσότερες πληροφορίες την Πέμπτη!

Τελικά έχουν μεγάλο πρόβλημα στη GF , εμείς τους φτήνουμε και αυτοι νομίζουν οτι βρέχει , ουσιαστικές πληροφορίες για αυτή την αναβάθμιση ακόμα δεν έχουν δωθεί , οι εικονιτσες και τα χαζοχαρούμενα είναι για να τα ποστάρουμε στο fb . Διαβάζοντας 2-3 ξένα forum δεν είδα κανένα παίκτη να ζητάει τέτοιες αρλούμπες , απο το μυαλό τους τα βγάζουν ..... μόλις μας πουν τη είδους ανβάθμιση είναι αυτη και πόσο επιρεάζει το παιχνίδι τότε θα σχολιάσω ..... όσο τα μασάνε μάλλον κάτι βρωμάει ....

ΑΟΥΦΙΝΤΕΡΖΕΝ

RaiDer

peace maker

• "RaiDer" is male

Date of registration: Apr 27th 2007

Occupation: HELLASe

• Send private message

5

Saturday, January 21st 2012, 7:45pm

Quoted

Σήμερα θέλουμε να σας εξηγήσουμε τις τελευταίες εικόνες που δημοσιεύτηκαν – ο Δημοπράτης και ο Παλιατζής.
καλα εχετε πολυ πλακα, διαβαζετε αυτα που σας λεει η εταιρια? η εταιρια εχει παρει μερικα παιδακια, που δεν ξερουν ακομα να ξεχωρισουν τη διαφορα του netting απο το petting ή δε τα εχουν χρησιμοποιηση ποτε, και τους ειπανε καντε αυτο που δε μπορειτε να κανετε σε αυτο που κελαϊδαει. σας ειπε κανεις οτι πρεπει να εχουμε master στους ισολογισμους, το εχουμε πει τοσες φορες, εχετε πραγματα απο ερευνες πχ που ειναι αχρηστες, αξιοποιηστε αυτες και αφηστε την ανακαλυψη του τροχου, δε σας βγαινει με τπτ...

το παιχνιδι ειναι πολεμικο και οχι να σκεφτομαστε τι ....ρια εχει ποσταρει ο καθενας και ζηταει αυτο που του κατεβει, νυσαφι πια.

οχι ενωση αλλα πληρη διαλυση θελει και εμεις στο καλο..........................................
ΠΛΕΩ ΜΕΘ' ΟΡΜΗΣ ΑΚΑΘΕΚΤΟΥ :evil:
Παύλος Κουντουριώτης...
----------------------------------

iceman_gr

Trainee

• "iceman_gr" is male

Date of registration: Jul 8th 2007

Occupation: Εισοδηματίας

• Send private message

6

Saturday, January 21st 2012, 10:10pm

Δημοπράτης και Παλιαντζής??? Χαχαχα, πάρε ότι θέλεις παλιαντζή από ένα game που δεν ζει!

Απλά θα κάνουν το Ogame σαν Gladiatus και το Bitefight. Στο τέλος θα προσθέσουν και αγορά ρουμπινιών...

Όσο πιο πολύ περιπλέκουν τα πράγματα τόσο πιο πολύ θα ξενερώνουν οι παίκτες(και κυρίως οι παλιοί) με αποτέλεσμα την περαιτέρω ερήμωση των συμπάντων.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτονται οι γερμανοί ειλικρινά.

Spectre

Intermediate

• "Spectre" is male

Date of registration: Apr 8th 2008

• Send private message

7

Sunday, January 22nd 2012, 2:53am

Εγω δεν καταλαβαινω ολη αυτη την αρνητικοτητα στα λογια σας.

Ναι η GF εχει σκοπο επικερδες μλα μλα μλα το εχουμε ακουσει 1000 φορες. Αλλα για καποιον που βαζει μεσα λεφτα σημαινει
οτι το γουσταρει το παιχνιδι και θελει κατι παραπανω.

Λεγοντας αυτο,εχουμε δει οτι παντου εχουν ερημωσει τα συμπαν και η GF προσπαθει να κανει κατι για φερει νεους παιχτες και παλιους.
Φυσικα και θα προσπαθησουν να βγαλουν φραγκα,ετσι και αλλιος αν γουσταρεις αγοραζεις,δεν μπορει να ειναι ολα δωρεαν γιατι υπαρχουν
και εξοδα.Ισως να βγαζουν τεραστια ποσα σε κερδος ποιος γνωριζει; Αλλα αν ισουν εσι η GF τι θα εκανες, θα εβαζες λεφτα απο τιν τσεπη
για να ειναι ολοι χαρουμενοι,δεν νομιζω.

Εχει αρχισει το merge στα ogame.org οπου ειναι μια μεγαλη αρχη υπολογιζω εως Μαιο να ερθουν και απο ελλαδα.

Κλεινωντας να τονισω οτι προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με τις αλλαγες και πολλες απο αυτες τις βρισκω καλες ιδεες.

RaiDer

peace maker

• "RaiDer" is male

Date of registration: Apr 27th 2007

• Send private message

8

Sunday, January 22nd 2012, 9:58am

κανεις δεν ειπε η εταιρια να μη βγαζει λεφτα, η αρνητικοτητα ειναι σε αυτα τα νεα features που βαζουν που ειναι τελειως ανουσια, θελουν να βγαλουν λεφτα οκ, ας βαλουν πχ εναν εμπορο που να μπορεις να αγοραζεις οσους πορους θελεις και θα πηξουν στο ταληρο, αλλα οχι σε νεες διαδικασιες που το μονο που κανουν ειναι να καθυστερουν το παιχνιδι, γιατι οτι και να λενε μια επιβαρυνση θα την εχει για να μη πω μεγαλη επιβαρυνση...
ΠΛΕΩ ΜΕΘ' ΟΡΜΗΣ ΑΚΑΘΕΚΤΟΥ :evil:
Παύλος Κουντουριώτης...
----------------------------------

manos757

Banned until 17-08-2011

• "manos757" is male

• Send private message

9

Sunday, January 22nd 2012, 10:20am

Καλημέρα ,

Δεν έχω πρόσβαση στους ισολογισμούς της GF είμαι σίγουρος όμως ότι τα κέρδη τους έχουν μειωθεί , ο λόγος είναι πάρα πολύ απλός , όλο και λιγότεροι παίκτες ασχολούνται με το παιχνίδι πάρα πολύ ενεργοί παίκτες κατέληξαν ανενεργοί και γενικότερα κάτι δε πάει καλά . Είναι σίγουρο ότι πολλές από τις αλλαγές που έγιναν χειροτέρεψαν τα πράγματα , είναι σίγουρο επίσης ότι η GF δεν διαφημίζει το ogame όπως τα άλλα παιχνίδια άρα δεν ενδιαφέρετε τόσο . Η εταιρεία πιστεύει ότι για τη κατηφόρα του ogame φταίνε οι έμπειροι παίκτες που δεν αφήνουν τους νεότερους να αναπτυχθούν και όλες οι αλλαγές που κάνει είναι προς τι κατεύθυνση να τους δυσκολέψει όσο γίνετε , οι εικονίτσες και τα στρουμφάκια που κάνουν το παιχνίδι ποιο αργό (άσε τη λένε) είναι για να προσελκύσουν κανένα πιτσιρικά που θα ασχοληθεί 1-2 μήνες πληρώνοντας και λίγα ψιλά . Το χειρότερο από όλα πάντως είναι ότι η ίδια η GF δεν βγαίνει να υπερασπιστή τις αλλαγές ή έστω να τις εξηγήσει , στα περισσότερα forum που παρακολουθώ σπανίως coma βγαίνει να δώσει εξηγήσεις για ότι γίνετε , κράζουν οι ποιο πολύ παίκτες κράζουν καμιά φορά και μερικοί XΠ τίποτα .... οι Γερμανοί το χαβά τους , αμολάνε κάτι ανακοινώσεις σε στυλ δελτίο τύπου και άμα σας αρέσει ..... Δεν ξέρω που θα πάει αυτή η ιστορία εγώ έχω σταματήσει να αγοράζω αντιυλη εδώ και πάααααρα πολύ καιρό και όσο αυτοί επιμένουν να δυσκολεύουν τα μεγάλα crash τόσο ποιο πολλές στούκες θα κάνω . Θα ήθελα πάρα πολύ να δω την καινούρια έκδοση ολοκληρωμένη και αναρωτιέμαι γιατί δεν δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες , πολλά έχουν ακουστεί και δεν θέλω να αναφερθώ ακόμα γιατί οι αλλαγές δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα οπότε ας περιμένουμε λίγο , έτσι και αλλιώς τι κατσάδα θα τη φάνε δε τη γλυτώνουν . Πάντα βέβαια θα υπάρχουν διάφοροι παίκτες που θα τους αρέσουν οι αλλαγές και θα λένε τα γνωστά .... μη τους κράζετε προσπαθούν κτλ κτλ κτλ .... είναι κάτι σαν την εξαίρεση που επιβεβαιώνει το κανόνα , όπως η GF θέλει να βγάλει χρήματα και κάνει ότι μπορεί έτσι και οι παίκτες που κατα γενική ομολογία ξέρουν καλύτερα το παιχνίδι από τους ίδιους τους δημιουργούς του θέλουν να διασκεδάσουν ..... βάλτε κάτω το κίνητρο του καθενός και πείτε μου ποιος έχει δίκιο ???

ΑΟΥΦΙΝΤΕΡΖΕΝ

This post has been edited 1 times, last edit by "manos757" (Jan 22nd 2012, 10:36am)

camber

Intermediate

• "camber" is male

Date of registration: Apr 25th 2008

Occupation: Dth RoW

• Send private message

10

Sunday, January 22nd 2012, 12:56pm

Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι θετικές. Όχι ότι θα άλλαζε τίποτα αν ήταν αρνητικές :P Όταν η GF ανακοινώνει κάτι σημαίνει ότι θα πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα από τη γνώμη των παικτών.

Quoted

Για να αποφευχθούν πλεονεκτήματα των προνομιούχων παικτών θα προσφέρει πολλές νέες δυνατότητες για να κερδίσετε όλα τα πρόσθετα στοιχεία δωρεάν μέσα στο παιχνίδι. Αυτό θα απαιτήσει τη χρήση των πόρων και των πόντων τιμής σας (-> χωρίς σκοτεινή ύλη).

Δεν αναφέρεται ποιες θα είναι αυτές οι δυνατότητες. Ίσως αγορά αξιωματικών, χρήση εμπόρου κλπ που μέχρι τώρα γινόταν μόνο με σκοτεινή ύλη. Αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι καθώς δίνει τη δυνατότητα σε παίκτες που δεν πληρώνουν να αποκτήσουν κάποια προνόμια των άλλων.
Μένει να δούμε πως θα λειτουργήσει αυτό στην πράξη γιατί λέει ότι ακόμη κι αν κερδίσει άλλος τη δημοπρασία χάνεις τους πόρους που έδωσες για να συμμετάσχεις.

Ο παλιατζής είναι παλιά ιδέα που επιτέλους πραγματοποιήθηκε. Σίγουρα μπορούσε κάποιος να ανακυκλώσει το στόλο του στουκάροντας πάνω σε μια άμυνα. Όμως ο παλιατζής σου δίνει πίσω και το δευτέριο. Επίσης μπορεί κάποιος να πουλήσει και την άμυνά του.

Εν αναμονή και των υπόλοιπων χαρακτηριστικών γιατί κάτι μου λέει ότι δεν μπορεί να είναι όλα ρόδινα...

Spectre

Intermediate

• "Spectre" is male

• Send private message

11

Sunday, January 22nd 2012, 1:27pm

@manos757

Φιλε κοιτα να δεις εχεις δικαιο σε πολλα σημεια αλλα και παλι σε μερικα που λες εισαι λιγο καθετος.
Δεν το διαφημιζουν το παιχνιδι για πιο λογο λες? Διοτι πλεον δεν ειναι τοσο κερδοφορο οσο ηταν.

Σε περιπτωση που ανεβουν οι αριθμοι παιχτων, που ισως σταδιακα να ανεβουν με το νεο συστημα προστασιας παιχτων
και αλλα, και αρχιζουν να εχουν καποιον Α κερδος εδω ειναι που θα γινει το μπουμ γιατι θα αρχισουν και οι διαφημισεις
και τοτε θα αρχισουν να γεμιζουν τα συμπαν.

Το μεγαλυτερο λαθος της GF ηταν οτι ανοιξαν παρα πολλους σερβερ και τωρα θα τους κλεισουν,τα εχουν δει τα λαθη και
σιγα σιγα, τα φτιαχνουν.

Λεγοντας αυτα,για κοιτα και λιγο τι εγραψε και ο camper, τι εχει εκει που να μην σου αρεσει?

manos757

Banned until 17-08-2011

• "manos757" is male

• Send private message

12

Sunday, January 22nd 2012, 2:01pm

spectre έχεις δίκαιο είμαι κάθετος γιατί δεν εμπιστεύομαι τις αποφάσεις τους , γιατί μέχρι τώρα έχουν κάνει 1 σωστή αλλαγή και 10 λάθος , γιατί η νοοτροπία τους είναι τέτοια που ακόμα και λάθος να κάνουν θεωρούν ότι πάντα θα βρεθεί κάποια μερίδα παικτών που θα ακολουθήσει το παιχνίδι με τη νέα του μορφή . Αυτό που παρατηρούμε βέβαια είναι ότι δύσκολα κάποιος φτάνει να ασχοληθεί αρκετό καιρό , κάποιοι παίκτες ξεκινάνε μετά κουράζονται και φεύγουν και όσοι παίζουν αρκετό καιρό υπάρχουν μόνο γιατί περιμένουν την ένωση . Το άνοιγμα καινούριων uni πότε κατάλαβαν ότι είναι λάθος όταν άνοιξαν το formax???? στατιστικά στο παρελθόν βλέπαμε να ανοίγουν καινούριοι server με τουλάχιστον 700-800 παίκτες με μια τάση να παραμένουν για μεγάλο διάστημα , τώρα 200 -300 με τη τάση να γίνονται πολύ σύντομα 50 . Μια και ο επαγγελματικός μου τομέας έχει άμεση σχέση με το Marketing σου λέω απλά ότι με την εμπειρία που έχουν όλα αυτά τα χρόνια θα έπρεπε να γνωρίζουν περίπου ανά πόσο χρονικό διάστημα έπρεπε να ανοίγουν καινούριο server ώστε να επιρεάζει το προήγούμενο όσο το δυνατόν λιγότερο , απλά υπολογίζοντας την ένταση που εγγράφονται παίκτες σε αυτό , πόσοι είναι καινούριοι παίκτες και πόσοι παλαιοί , σε πόσο χρόνο τα παρατάνε και πόσο γρήγορα ενεργοί λογ/μοι μπαίνουν σε διακοπές ή παύουν να είναι πλέον ενεργοί κτλ κτλ ... δεν το κάνουν αυτό γιατί θέλουν να έχουν γρήγορο κέρδος , μετράνε μόνο το γεγονός ότι στην αρχή τα έσοδα ενός νέου uni είναι αυξημένα κατόπιν πέφτουν κατακόρυφα αλλά το κόστος του είναι μηδενικό , δεν τους ενδιαφέρει η πορεία του παιχνιδιού αλλά το εφήμερο κέρδος . Κάθε φορά που ανακοινώνουν σημαντικές αλλαγές μετά από λίγο καιρό ανοίγουν server . Το merge γιατί έχει καθυστερήσει τόσο πολύ ??? γιατί πολύ απλά τα έσοδα από τα παλιά uni αυξήθηκαν από τη στιγμή που το ανακοίνωσαν , μερικοί άρχισαν να ξαναασχολούντε φτιάχνοντας το λογ/μο τους με τη νέα προοπτική και πιθανόν αγόρασαν και λίγο αντιύλη επίσης επειδή τα παλιά uni είναι βαρετά χώθηκαν και κάμποσοι σε 1-2 καινούρια έτσι για να ξεσκουριάσουν λίγο .... υπάρχει ένας μεγάλος φόβος και σίγουρα το έχουν σκεφτεί , ότι πολλά από τα καινούρια uni θα αδειάσουν όταν και αν γίνει το merge μια και οι μισοί ίσως και περισσότεροι από τους παίκτες προέρχονται απο τα παλιότερα ....
O camber μπορεί να έχει δίκαιο και πάντα διαβάζω με προσοχή τη λέει όμως μέχρι τώρα δεν έχουμε ολόκληρη την εικόνα των αλλαγών και θέλω να περιμένω γιατί όπως είπα και πριν στο ένα καλό κάνουν και 100 μακακίες .......

LIGMENARXIS

ARXEGONOS

• "LIGMENARXIS" is male

Date of registration: May 13th 2007

• Send private message

13

Tuesday, January 24th 2012, 3:52pm

Ο παλιατζής είναι παλιά ιδέα που επιτέλους πραγματοποιήθηκε. Σίγουρα μπορούσε κάποιος να ανακυκλώσει το στόλο του στουκάροντας πάνω σε μια άμυνα. Όμως ο παλιατζής σου δίνει πίσω και το δευτέριο. Επίσης μπορεί κάποιος να πουλήσει και την άμυνά του.

Συμφωνώ απόλυτα,
άλλωστε έχω κάτι άμυνες να ξεφορτωθώ στο οργκ :P

LIGMENARXIS

ARXEGONOS

• "LIGMENARXIS" is male

Date of registration: May 13th 2007

• Send private message

14

Friday, January 27th 2012, 11:36am

Quoted

Είναι ένας ελεγχόμενος από το σύστημα χαρακτήρας, και θα προσφέρει ένα «Μυστικό Κουτί» κάθε μέρα σε κάθε παίκτη.
Θα είστε σε θέση να το αγοράσετε σε μια συγκεκριμένη τιμή με τη βοήθεια των πόρων σας ή των πόντων τιμής.
Μετά το άνοιγμα του κουτιού θα έχετε μερικές ευκαιρίες να αλλάξετε το προνόμιο που αγοράσατε σε ένα νέο τυχαίο με τη βοήθεια της σκοτεινής ύλης.

Το προσφερόμενο κουτί θα αλλάζει κάθε μέρα τα μεσάνυχτα.
Η ασαφής αξία του θα φαίνεται από το χρώμα του συγκεκριμένου κουτιού, αλλά θα πρέπει να το ανοίξετε για να δείτε το περιεχόμενο.

Ελπίζουμε ότι θα σας αρέσει αυτός ο πρόσθετος τρόπος απόκτησης των προνομιακών στοιχείων.

Εγώ περιμένω να βάλουν και την καφετζού να μας λέει πότε γυρίζει ο στόλος από ανάκλιση, πόσους πόρους μεταφέρει, τι ώρα έκανε ΦΣ ο αντίπαλος, αν έκανε στο ΠΣ του και φυσικά αν τα έστειλα όλα μαζί και με τι ταχύτητα
:dash: :dash:

Venthos

ModePlayer

• "Venthos" is male

Date of registration: Dec 10th 2007

Occupation: TheGang

• Send private message

15

Friday, January 27th 2012, 8:50pm

Το κουτι ή την κουρτινα???

Διαλεχτεεεεεεεεεεε

:oops: ΖΟΟΟΟΟΟΟNG :oops:

Για οποιοδήποτε πρόβλημα με τη συντονιστική ομάδα ή το φόρουμ παρακαλώ απευθυνθείτε στο:

Ελληνικό σύστημα υποστήριξης χρηστών

IRC Chat

nakopol

Professional

• "nakopol" is male

Date of registration: Dec 13th 2007

Occupation: psakse na thn brhs

• Send private message

16

Saturday, January 28th 2012, 12:37am

Το κουτι ή την κουρτινα???

Διαλεχτεεεεεεεεεεε

:oops: ΖΟΟΟΟΟΟΟNG :oops:

Το κουρτινόξυλο αδερφέ :meh: :meh:

darksun

Trainee

• "darksun" is male

Date of registration: Apr 17th 2009

• Send private message

17

Saturday, April 28th 2012, 1:35am

Μου ήρθε μαιλ για συνένωση και κουραφέξαλα και είπα να μπω να δω από περιέργεια τι στο καλό γίνεται. Έχω λιώσει στο γέλιο! Το έχω παρατήσει το game εδώ και καιρό και δεν παίζει να ασχοληθώ ξανά! Πάντως ομολογώ οι Γερμανοί ακάθεκτοι το βιολί τους. Στην επόμενη έκδοση θα βάλουν να αγοράζεις πλοία με το κιλό από την λαϊκή με αντιύλη. Πάρε κόσμε αντιύλη!! πάρε πάρε!
Κακά τα ψέματα αν δεν αγοράσεις αντιύλη απλά θα είσαι ψαράκι (τροφή) για αυτούς που τα σκάνε χοντρά, και μπράβο τους, αφού μπορούνε καλά κάνουν!
Οι υπόλοιποι καλό κουράγιο στο ΚΑ.
Άντε και καινούργιο ιντερφαις με εικονίτσες απο φωτόσπαθα που λαμπυρίζουν την νύχτα ώστε να σέρνεται περισσότερο ο μοτζι! χαχαχα :lol: :banana:

camber

Intermediate

• "camber" is male

Date of registration: Apr 25th 2008

Occupation: Dth RoW

• Send private message

18

Saturday, April 28th 2012, 2:36am

Κακά τα ψέματα αν δεν αγοράσεις αντιύλη απλά θα είσαι ψαράκι (τροφή) για αυτούς που τα σκάνε χοντρά, και μπράβο τους, αφού μπορούνε καλά κάνουν!

Καλά έκανες και έφυγες και καλή συνέχεια στη ζωή σου. Όμως έχω βαρεθεί να ακούω την ίδια πιπίλα από τον κάθε ένα που παίζει 1 μήνα το παιχνίδι και επειδή δεν καταφέρνει να είναι πρώτος θάβει όλους τους υπόλοιπους προσπαθώντας να δικαιολογήσει την άγνοια ή ανικανότητά του.

Το πρόβλημά μου δεν είναι ότι ακούγονται πολλά για την πρώτη 10άδα του κάθε σύμπαντος αλλά κυρίως ότι αυτά τα σχόλια τα βλέπουν οι νέοι παίκτες και αντί να διαβάσουν κανένα οδηγό για το πως παίζεται το παιχνίδι αρχίζουν με τη σειρά τους να δικαιολογούν τη χαμηλή τους κατάταξη κατηγορώντας τους άλλους για αλχημείες, εμπόρους, αξιωματικούς και διαόλους.

Καταρχήν δεν είναι κακό να τα χώνεις για να παίξεις ένα παιχνίδι που σου αρέσει. Κατά δεύτερον ΔΕΝ σημαίνει ότι θα είσαι πρώτος άμα πληρώνεις. Ιδιαίτερα στο Ogame που τα πλεονεκτήματα που αποκτούν οι Βαρδινογιάννηδες δεν είναι τόσο μεγάλα όσο σε άλλα online παιχνίδια.

Αυτό είναι το acc μου στην Ανδρομέδα και αντίστοιχο είναι και το acc μου στο uni1. Δεν έχω αξιωματικούς και η αντιύλη είναι από αποστολές. Σαν κι εμένα είναι αρκετοί φίλοι μου που φιγουράρουν στη 10άδα των δικών τους uni. Κάποιοι από αυτούς είναι καθαροί miner που δεν έχουν φαρμάρει ούτε ανενεργό.

Πριν λοιπόν βγείτε ξανά να αναμασήσετε αυτή την πιπίλα κάντε πρώτα μια βόλτα από τους οδηγούς του παιχνιδιού. Υπάρχει κι αυτό το Ogame. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε για να είστε ανταγωνιστικοί.

cent

κοιμήσου εσύ κοιμήσου...σσσσσσσ

• "cent" is male

Date of registration: Jun 2nd 2007

• Send private message

19

Saturday, April 28th 2012, 5:12am

το οτι θα μπορεις να παίρνεις πράματα με πόντους τιμής πήγε περίπατο τελικα ε ???

επίσης το θεωρείς λογικό στα πλαίσια του παιχνιδιού να μπορείς εφόσον έχεις πόρους να βγαλεις 100.000 destroyer σε 5 δευτερολεπτα ???

η επιλογή half time υπαρχει ΚΑΙ στην ουρα κατασκευής στο ναυπηγείο...........

με 2 κλικ βγαζει οτι εβαλες στην ουρα κατασκευης.....

τα άλλα uni στο οργκ τι λενε αξίζει ??

Εντιτ τωρα το είδα οι άλλες επιλογές υπάρχουν οκ... υποθέτω πρέπει να βρούμε νέο τρόπο για safety prob τοτε γιατί το ευρωνίντζα καραδοκεί !!!!!

εντιτ 2 ---π'αλι δεν βλέπω κάτι για ποντους τιμης ομως κι εχω μαζεψει 50.000 :(

--εντιτ 3 ==== τελικα παιδια εχει πολυ πλακα εκτος από το ευρωνιντζα ανακάλυψα και το ευρωακυρο σε περίπτωση κλειδώματος με χρόνο μεγαλύτερο από 1 sec. :bday:

πας στο σκραπατζή βαζεις τα πλοια ολα για ανακυκλωση αυτα που επιστρεφουν -- παζαρευεις κιολας αμα λαχει να'ουμ

περιμενεις περιμενεις και μισο δευτερολεπτο αφου κατσει ο στολος τον κανεις ολον πόρους !!!!!

σιγα να μην εχουν στειλει τοσα μεταγωγικα για να σου τους πάρουν !!!!!

ειδικα αμα είναι κλείδωμα επιστροφής μάλλον δεν θα προλαβαινουν να στειλλουν μεταγωγικα

πάμε γερά λοιπόν τα νεα δεδομενα

Νο 1) Ευρωνιντζα!!!
Νο 2) Ευρωάκυρο!!

κάτι άλλο ??

Fornax ! o server
σου !!

ΑΚΟΥΓΟΜΑΙ ???? <------< CLICK

This post has been edited 4 times, last edit by "cent" (Apr 28th 2012, 5:43am)

Spectre

Intermediate

• "Spectre" is male

• Send private message

20

Saturday, April 28th 2012, 9:15am

το οτι θα μπορεις να παίρνεις πράματα με πόντους τιμής πήγε περίπατο τελικα ε ???

επίσης το θεωρείς λογικό στα πλαίσια του παιχνιδιού να μπορείς εφόσον έχεις πόρους να βγαλεις 100.000 destroyer σε 5 δευτερολεπτα ???

η επιλογή half time υπαρχει ΚΑΙ στην ουρα κατασκευής στο ναυπηγείο...........

με 2 κλικ βγαζει οτι εβαλες στην ουρα κατασκευης.....

τα άλλα uni στο οργκ τι λενε αξίζει ??

Εντιτ τωρα το είδα οι άλλες επιλογές υπάρχουν οκ... υποθέτω πρέπει να βρούμε νέο τρόπο για safety prob τοτε γιατί το ευρωνίντζα καραδοκεί !!!!!

εντιτ 2 ---π'αλι δεν βλέπω κάτι για ποντους τιμης ομως κι εχω μαζεψει 50.000 :(

--εντιτ 3 ==== τελικα παιδια εχει πολυ πλακα εκτος από το ευρωνιντζα ανακάλυψα και το ευρωακυρο σε περίπτωση κλειδώματος με χρόνο μεγαλύτερο από 1 sec. :bday:

πας στο σκραπατζή βαζεις τα πλοια ολα για ανακυκλωση αυτα που επιστρεφουν -- παζαρευεις κιολας αμα λαχει να'ουμ

περιμενεις περιμενεις και μισο δευτερολεπτο αφου κατσει ο στολος τον κανεις ολον πόρους !!!!!

σιγα να μην εχουν στειλει τοσα μεταγωγικα για να σου τους πάρουν !!!!!

ειδικα αμα είναι κλείδωμα επιστροφής μάλλον δεν θα προλαβαινουν να στειλλουν μεταγωγικα

πάμε γερά λοιπόν τα νεα δεδομενα

Νο 1) Ευρωνιντζα!!!
Νο 2) Ευρωάκυρο!!

κάτι άλλο ??

Μαζευε εσι 12δις μεσα στα ξερω γω 500.000 μεταγωγικα σου για να νινζαρεις καποιον με τους πορους, για ποιο φυσιολογικα ποσα,ισως να ειναι εφικτο
αλλα ποσες φορες θα γινει αυτο. Ετσι και αλλιος δεν υπαρχει περιπωση να κρυψεις δραστηριοτητα τωρα οποταν, ειναι λιγακι δυσκολο.

Θα μπορεις να πονταρεις με του ποντους τιμης σου για να κερδιζεις το βραβειο του auctioneer, οποταν περνεις και κατι για του βαθμους σου.
Οι 50.000 ποντοι τιμης ειναι ισαξιο με το να εχεις 5μ ποντους διαθεσιμους να πονταρεις.

Επισης καθε 24 ωρες παιρνεις και free κατι απο το μυστικο κουτι, σου δινει και κατι το παιχνιδι, το οποιο μπορεις να αγορασεις παλι με πορους η και με ποντους τιμης.

Κανει λιγο το παιχνιδι περισσοτερο ενδιαφερον, φυσικα εχει και τα κακα του,αλλα δεν μπορει να ειναι ολα ροδινα.

Και το να πουλας τα σκαφοι και τις αμυνες σου εχει και αυτο μεονεκτημα στο οτι μεχρι και 75% της αξιας μπορεις να παρεις πισω, ανθρωποι αλλαζουν συνηθειες,ισως απο φλιτερ
να θελει να παιζει χελεωνα η μινερ, γιατι πλεον καποιος να μην εχει χρονο. Εχουν δωσει επιλογη να μπορεις να το κανεις με το να πουλησεις τα σκαφοι σου, η και το αναποδο τις αμυνες σου.

Οταν σου κλειδωσουν την επιστροφη οταν λες, και σι πας να κανεις αυτο που λες

1. Πρεπει νε εχεις τεραστιες αποθηκες
2. Να εισαι σε πλανητη, γιατι ποιος εχει αποθηκες στο φεγγαρι

Δεν ειναι ολα οπως τα θελουμε, ουτε οπως νομιζεις, για μενα αυτος ειναι τροπος την εταιρειας
να βγαζει περισσοτερα κερδη,και να μπορεσει να κρατησει παιχτες στο παιχνιδι.