You are not logged in.

phoinix

Beginner

• "phoinix" is male
  • "phoinix" started this thread

Date of registration: May 13th 2007

• Send private message

1

Tuesday, July 3rd 2007, 3:23pm

ximen

Εγω να ρωτήσω κατι ασχετο που δεν εχω βρει απαντηση...
O ximen πως και εχει τοση διαφορα απο τον 2ο?
Δλδ γραφτηκε ενα χρονο πριν απο ολους στον ελληνικο server δε παιζει αυτο.. Δλδ σε ποιον εκανε επιθεσεις αμα ειναι μονος του στο συμπαν? και εκτοσ απο αυτο ο ελληνικος ειναι και καινουριος δε νομιζω να εχει κλεισει χρονο...

ειναι δυνατον να εχει γραφτει ας πουμε μαζι με το δευτερο και να εχει κανει τοσο τρλεη διαφορα
www.phoinix.tk to site mou

Kynygos

Beginner

• "Kynygos" is male

Date of registration: Jan 8th 2007

• Send private message

2

Tuesday, July 3rd 2007, 3:39pm

ναι ειναι δυνατον γιατι απλα ειναι καλυτερος παικτης απο εμενα απο εσενα κ απο ολους τους αλλους που παιζουν αυτη τη στιγμη στον Ελληνικο Σερβερ

Μην κοιτας την διαφορα στους ποντους δες τα χτυπηματα που εχει κανει κ θα καταλαβεις
HELLAS ALLIANCE
ΡΕ ΤΑΚΗ 7ΜΗΝΕΣ ΕΠΑΙΖΕΣ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ HELLAS?

Thermos

Professional

• "Thermos" is male

Date of registration: Jan 13th 2007

Occupation: Ελλάς-Γαλία

• Send private message

3

Tuesday, July 3rd 2007, 3:56pm

Αν και δεν νομιζω οτι υπαρχει απαντηση σε αυτο και ουτε ειναι θεμα για συζητηση!
Μια προφανης απαντηση ειναι οτι κατι κανει καλυτερα απο τους αλλους! :meh:
Τωρα τι ειναι αυτο κανενας δεν νομιζω οτι ξερει (γιατι θα το εκανε και αυτος!) και δεν νομιζω να μας το πει!

• "anaksimandros" is male

Date of registration: Apr 27th 2007

• Send private message

4

Tuesday, July 3rd 2007, 4:00pm

o ximen δεν ήταν πάντα πρώτος.............
στην αρχή ήταν πρώτοι άλλοι παίκτες, πολύ καλύτεροι και γνωστοί από το οργ....................
μετά ήταν η εποχή που κυριαρχούσε ο newbie και ο ximen έβλεπε την πλάτη του......

τώρα κυριαρχεί ο ximen, όμως που θα πάει....θα αλλάξει και αυτό και θα ξαναποκτήσει ενδιαφέρον ο ελληνικός server............ :D
an@ksimanro$

Nikos13

Unregistered

5

Tuesday, July 3rd 2007, 5:05pm

λογικά η διαφορά χτίστηκε σιγά σιγά.

Όπως θα έχετε παρατηρήσει, όσο ανεβαινει το επίπεδο μας, τόσο πιο γρήγορα αυξάνονται και οι βαθμοί μας

πχ στην αρχει παίρνεις μερικές δεκάδες βαθμους τη μερα, μετα μερικες εκατονταδες, μετά πιανεις τους χιλιους τη μερα και πάει λεγοντας. Οταν ο Χimen εχει φτάσει σε ένα επίπεδο να κάνει χτηπήματα (καθαρά) με κέρδος 40.000.000 σε πορους , δλδ +40,000 σε βαθμους από 1 και μοναδικό χτυπημα, καταλαβαινει κανεις πως πλέον η διαφορά όλο και θα μεγαλώνει , οσο ο ximen παιζει όπως παιζει.
ο πλουσιος πλουσιότερος που λεμε :p

η λογική απάντηση λοιπόν είναι πως ο ximen ειναι εκεί που είναι επειδή είναι απλά αυτή τη στιγμη ο καλύτερος παικτης του ελληνικου ogame

• "bernardos2 o palios" is male

Date of registration: Jul 21st 2007

• Send private message

6

Thursday, July 5th 2007, 12:42am

Απ: ximen

η μαλλον ο χιμεν ειναι απλα τυχροσ και δεν του επειτει8εται κανεις απο τοτε που ηταν λιγο χειροτερος επειδη ολοι ξεκινησαν απο 0 ποντους
[list]
[/list] ολοι μποορουν να σπασουν αν υπαρχει καταληλος αντιπαλος :poke:
5φεγγαρια δωρο 2 20%
2 14%
1 1%

NasDriver

Intermediate

• "NasDriver" is male

Date of registration: Jan 29th 2007

• Send private message

7

Thursday, July 5th 2007, 8:15am

Για να βρεθείς στην πρώτη θέση και μάλιστα με τόσους πόντους διαφορά δεν αρκεί να μην σου κάνουν επιθέσεις, διότι :

1) Για να μην σου κάνουν επίθεση πάει να πει ότι κάνεις καλό σώσιμο στόλου και πόρων και δεν έχεις κέρδος για να σου επιτεθούν.

2) Μόνο με ορυχεία δεν μπορείς να ανέβεις, θες και στόλο για επιθέσεις ώστε να βγάζεις πολλούς εξτρά πόρους για μεγαλύτερο στόλο και ορυχεία.

3) Για να βγάζεις πολλούς εξτρά πόρους πρέπει να κάνεις επιθέσεις καλές, με μεγάλο κέρδος, χωρίς να σε πιάνουν οι άλλοι παίχτες.

4) Για να μην σε πιάνουν οι άλλοι παίχτες δεν αρκεί μόνο το σώσιμο στόλου, πρέπει και να πηγαίνεις σε διαφορετικούς πλανήτες, σε διαφορετικά συστήματα, ακόμα και σε διαφορετικούς γαλαξίες.

5) Με το να μετακίνησε από πλανήτη σε πλανήτη σου βρίσκεις πάντα νέους στόχους με μεγάλο κέρδος, ενώ οι άλλοι ψάχνουν να σε βρουν για να σου επιτεθούν.

6) Κάποια στιγμή θες δε θες θα γίνει η διαφορά και όλοι θα λένε "Μα πως έφτασε εκεί"

Απλά ο ximen κάνει όλα τα παραπάνω, ίσως και μερικά που να μην τα ξέρω...βλέπετε το ogame έχει αρκετά κόλπα που δεν τα ξέρουμε όλοι :D

Μπράβο ximen...συνέχισε έτσι :goodjob:

This post has been edited 1 times, last edit by "NasDriver" (Jul 5th 2007, 8:19am)

Ghost Rider

Professional

• "Ghost Rider" is male

Date of registration: Mar 21st 2007

Occupation: Web developer

• Send private message

8

Thursday, July 5th 2007, 12:03pm

Ο ximen δεν πιστευω οτι κανει κατι ιδιαιτερο ή βασιζεται σε κολπακια. Ο καθενας παιζει με διαφορετικο τροπο και εφευρισκει τα δικα του "κολπακια" για να μεγαλωσει την δυναμη του μεσα στο παιχνιδι, ειτε χελωνα ειτε raider.
Απλα πιστευω πως ασχολειται, αυτο ειναι ολο. Και για να προλαβω τους φαρμακογλωσσους, το αν εχεις εμπειρια απο αλλα συμπαντα και αλλους server φυσικα και θα βοηθησει την αποδοση σου σε ενα τελειως νεο συμπαν, σε εναν τελειως νεο server οπου οι περισσοτεροι απο δω μεσα ουτε που ξεραμε τι ηταν το ogame πριν το βρουμε τυχαια σε καποια ιστοσελιδα ή μας το προτεινει καποιος αλλος.

Λογω του οτι ξεκινησα μεσα Μαρτιου ποτε δεν ειδα τον Sasa να μεσουρανει στο .gr και λιγο καιρο αργοτερα εφυγε και ο newbie. Δυο φορες εμεινε ακεφαλη η κορυφη οπου και καποιος αλλος πηρε την θεση τους. Κακα τα ψεματα, φυγανε δυο πολυ καλοι παιχτες, οι οποιοι αν συνεχιζαν θα ταν πολυ δυσκολο για τον ximen και για τον οποιοδηποτε ximen να φτασει το Νο. 1.

NasDriver

Intermediate

• "NasDriver" is male

• Send private message

9

Thursday, July 5th 2007, 5:29pm

Μία διευκρίνηση :D

Κολπάκια = τακτικές, στρατηγικές, τρόπος παιχνιδιού.

όχι ΚΟΛΠΑ-ΚΟΛΠΑ...

Και φυσικά όπως είπες Ghost Rider θέλει και κάποιες ώρες ον λινε

Ghost Rider

Professional

• "Ghost Rider" is male

Date of registration: Mar 21st 2007

Occupation: Web developer

• Send private message

10

Thursday, July 5th 2007, 5:56pm

Ναι, σαφεστατα, αυτο εννοω, οχι τιποτα αλλο. Ολοι χρησιμοποιουμε διαφορους τροπους για να κρυβουμε τον στολο και να τον αυξανουμε. Απλα ο ximen καπου πρεπει να ξεφυγε στην πορεια και εφυγε 1000 μιλια μακρυα!

zappas

Trainee

• "zappas" is male

Date of registration: Jan 10th 2007

• Send private message

11

Sunday, July 29th 2007, 3:21pm

Αυτα που λετε περι καλυτερου παιχτη ειναι καραμελα. παντα τα ελεγα τα πραγματα με το ονομα τους και θα το πω και τωρα....
Για προσπαθηστε να βγαλετε και σεις φεγγαρι συμφωνα με τους κανονες και θα δειτε την γλυκα. Εγω το κανα για 2 μηνες πριν το αφησω το παιχνιδι και ανεβοκατεβαινα σαν ασανσερ. Ποσο μαλλον να βγαλεις 4-5 φεγγαρια χωρις να χασεις ουτε ποντο!
Οποιος καταλαβε, καταλαβε ....
Και επειδη δεν θα καταλαβετε (μονο και μονο γιατι δεν σας συμφερει να καταλαβετε αρκετοι απο εσας) θα σας πω την αποψη μου που βασιζεται στην λογικη και στην εμπειρια μου. Απλα εσπασαν πολλοι λογαριασμοι πανω του και ετσι απεκτησε τα φεγγαρια και την διαφορα. Ειναι μια τρυπα που εχουν οι κανονες και οι ΧΠ δεν μπορουν να κανουν κατι γιατι δεν εχουν αποδειξεις, οπως και γω αλλοστε, σας ειπα οτι ειναι η προσωπικη μου αποψη με βαση την εμπειρια μου απ το οργκ.
Και δεν τα γραφω αυτα γιατι εχω κατι προσωπικο με τον ximen. εχω δει και αλλους να κλεβουν-να κανουν το ιδιο δηλαδη-Ουτε θελω να μειωσω την ικανοτητα του ανθρωπου να παιζει το παιχνιδι, το κανει παρα πολυ καλα αν δειτε τα χτυπηματα του, σας εξηγω μονο για το πως ξεφυγε κατα την αποψη μου και παλι.
Ευχομαι να κανει κατι η εταιρια γι αυτο το "παραθυρο" στο μελλον για να γινει το παιχνιδι ακομα καλυτερο και πιο ενδιαφερον. με φιλικους χαιρετισμους προς ολους και συγνωμη αν σας κουρασα

Date of registration: Jun 23rd 2007

• Send private message

12

Sunday, July 29th 2007, 6:27pm

Δηλαδη εαν εσυ σπας lfs ακριβως μετα τα update και εχεις τους νανιτες να φτιαξεις 1667 lf μεσα σε 8 ωρες, που ειναι το προβλημα? Οσα σκαφη ειχες πριν αλλα τοσα θα εχεις μετα. Μια στρατηγικη που εφαρμοζεται απο πολλους για να καλυπτουν φεγγαροπροσπαθειες.

Quoted

Ειναι μια τρυπα που εχουν οι κανονες και οι ΧΠ δεν μπορουν να κανουν κατι γιατι δεν εχουν αποδειξεις, οπως και γω αλλοστε, σας ειπα οτι ειναι η προσωπικη μου αποψη με βαση την εμπειρια μου απ το οργκ.

Οι ΧΠ βλεπουν τα παντα, εαν εβλεπαν κατι παρανομο θα ειχε φαει το βαν του. Οι κανονες ειναι ιδιοι για ολους και δεν ειναι διαφορετικοι για τον καθενα. Εαν πιστευεις πως οι χειρεστες δεν κανουν την δουλεια τους ανεφερε τους στην Xual.

This post has been edited 1 times, last edit by "small brother" (Jul 29th 2007, 6:28pm)

panos1313

Professional

• "panos1313" is male

Date of registration: Apr 13th 2007

• Send private message

13

Sunday, July 29th 2007, 6:52pm

Quoted

Παράθεση από small brother
Δηλαδη εαν εσυ σπας lfs ακριβως μετα τα update και εχεις τους νανιτες να φτιαξεις 1667 lf μεσα σε 8 ωρες, που ειναι το προβλημα? Οσα σκαφη ειχες πριν αλλα τοσα θα εχεις μετα. Μια στρατηγικη που εφαρμοζεται απο πολλους για να καλυπτουν φεγγαροπροσπαθειες.

ισως το οτι χανεις τα res???? λεω εγω τωρα.......

Quoted

Οι ΧΠ βλεπουν τα παντα, εαν εβλεπαν κατι παρανομο θα ειχε φαει το βαν του. Οι κανονες ειναι ιδιοι για ολους και δεν ειναι διαφορετικοι για τον καθενα. Εαν πιστευεις πως οι χειρεστες δεν κανουν την δουλεια τους ανεφερε τους στην Xual.

αλλο το αν ειναι banable και αλλο αν ειναι δικαιο, δεν ειναι λαθος των χειριστων.......
:cookie:

Greyback

Trainee

• "Greyback" is male

Date of registration: Jun 13th 2007

• Send private message

14

Sunday, July 29th 2007, 7:14pm

Quoted

Δεν ισχύει αυτό που λες.Οι χειριστές μπορεί να κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους ωστόσο πολλά δεν είναι στο χέρι τους.Αν εγώ παίζω με έναν λογαριασμό απο το σπίτι και έναν απ'τη δουλειά μου θα με επαιρνε κανείς χαμπάρι αν φερόμουν έξυπνα?Διαφορετικές IP που να βρει λοιπόν ο χειριστής αποδείξεις για να δώσει μπαν?

Date of registration: Jun 23rd 2007

• Send private message

15

Sunday, July 29th 2007, 8:06pm

Φαινεται ανετα, οι ΧΠ βλεπουν τις μαχες που γινονται εαν φτιαχεις εναν λογαριασμο που βγαζει lfs για να τα σπας πανω σου δεν θελουν και πολυ, κανει μπαμ. Και ας φαινονται απο διαφορετικες IPs.

Να σου πω και παραδειγμα. Πες απο την δουλεια σου δεν φτιαχνεις μονο lfs αλλα φτιαχνεις και αλλα σκαφη, και τα στελνεις για επιθεση στον λογαριασμο που εχεις σπιτι σου. Ποσες φορες μπορεις να το κανεις αυτο?? Πανω απο μια δεν μπορεις γιατι θα φανει στους ΧΠ.

@panos1313, τα ρεσ δεν αντικατοπριζονται στην γενικη βαθμολογια.

Αλλα θελω να κανω μια ερωτηση, πες οτι χρειαστηκε 10000lfs που εχει σπασει δηλαδη 40.000ποντους, αυτη η διαφορα εξηγειται λογο φεγγαριων?

Επισης δεν δικαιολογω τον ximen γιατι και εγω εχω παιξει στο οργ και εχω καποια σεβαστη θεση σε ενα συμπαν. Απλος αυτες οι κατηγοριες για τις πρωτιες ειναι παντου οι ιδιες σε οποιο συμπαν και να παιξεις. Δεν ειναι κανενα μυστικο το ογκαμε ειναι σκληρη δουλεια και συνεχη αναζητηση στοχων.

ΠΣ: Επισις φεγγαρια βγαινουν απο ninja

panos1313

Professional

• "panos1313" is male

Date of registration: Apr 13th 2007

• Send private message

16

Sunday, July 29th 2007, 8:19pm

Quoted

@panos1313, τα ρεσ δεν αντικατοπριζονται στην γενικη βαθμολογια.

αντικατοπτριζονται, αφου τα ξοδευεις αλλιως ;)

δεν κατηγορω καποιον........ βεβαια οπως κανεις μας, δεν ξερω τι εγινε ο στολος του newbie ...... απλως απαντω στο post σου, και επιμενω οτι ακομα και αν εγινε κατι τετοιο δεν ειναι παρανομο συμφωνα με τους κανονες, αν δεν ειναι ωθηση......
:cookie:

zappas

Trainee

• "zappas" is male

Date of registration: Jan 10th 2007

• Send private message

17

Sunday, July 29th 2007, 10:11pm

@small brother: Στα σχολια σου δεν θα απαντησω γιατι προφανως διαβασες πολυ βιαστικα αυτα που εγραψα. Διαβασε την ερωτηση του τοπικ και μην απαντας με γενικολογιες αν δεν ξερεις τους κανονες.
-Να στο εξηγήσω λοιπον με λεπτομεριες.
ο παιχτης Α ειναι πιο ψηλα απο τον παιχτη Β σε πόντους. Αν ο παιχτης Α κανει φεγγαροπροσπαθεια στον Β (χασει 6Μ ποντους και ο Β κρατησει το ΠΣ + 2Μ ποντους) αυτο δεν απαγορευεται απο τους κανονες του παιχνιδιου.
Τωρα αν εσυ βαλεις Α τον sasa ή τον nieube και Β τον ximen και τα 5 φεγγαρια του και σκεφτεις ποσσες προσπαθειες χρειαζονται για να γινουν αυτα, εκει κατα την γνωμη μου οφειλεται η τεραστια διαφορα του 1ου με τον 2ο. Ο παιχτης που ειναι πιο ψηλα στην βαθμολογια μπορει και εχει το δικαιωμα απο τους κανονες να βοηθησει καποιον που ειναι πιο χαμηλα απο αυτον ειτε κανοντας του φεγγαροπροσπαθειες είτε στελνοντας του πορους.
Επαναλαμβανω για τους "πονηρους" οτι δεν εχω κατι προσωπικο με τα παιδια, ετσι και αλλιως θα ξεφευγε καποια στιγμη αφου εχει λειωσει μπροστα στο πισι του και ξερει να παιζει το παιχνιδι 100% με τους συμμαχους του, αλλα ο φιλος ρωτησε για την τεραστια διαφορα απ τον 2ο. Και τοτε που αρχισε να ξεφευγει ηταν μολις ειχε σταματησει ο Sasa και εγω ήμουν rank 4, οποτε μπορω να εχω καλυτερη αποψη απο σενα small brother για τον λογο που ξεφυγε...
Εξαλλου το 90% των παιχτων το κανει αυτο στο παιχνιδι-εσυ λοιπον εισαι ή νεος ή "πονηρός".
- Να ξερεις και κατι ακομα.
Φεγγαροπροσπαθεια= καθυστερηση(κλαις 1667 ελ εφ σου-μαθημενος ειμαι-γκαντεμη devilitious:P) ή δωρο(δες παραπανω) ή 3ον νιντζα(σπανιο) ή 4ον "μουφα νιντζα" Διαγραφή τμήματος που συζητάει για μεθόδους "κλεψίματος" - απαγορεύονται τέτοιες αναφορές.

Υγ. Κακως δεν κλειδωσε το θεμα απο την αρχη αλλα αφου το βρηκα ανοιχτο και ολοι παιζετε τις κουμπαρες.....

1 προειδοποίηση για backseat συντονισμό και 1 για αναφορά σε τρόπο παραβίασης των κανονισμών.
Αν νομίζεις ότι ξέρεις ή όντως ξέρεις τέτοιες μεθόδους, κράτα το για σένα.
Αν ξανα-αναφερθείς σε κάτι αντίστοιχο θα δωθούν διακοπές.

Xual

NasDriver

Intermediate

• "NasDriver" is male

• Send private message

18

Sunday, July 29th 2007, 10:16pm

Δηλαδή αποκλείουμε την πιθανότητα να είναι εκεί που είναι λόγω καλής γνώσεως του παιχνιδιού...δεν μπορεί κάτι παράνομο θα έχει...

org uni 12

1ο φεγγάρι με την πρώτη
2ο φεγγάρι 8 προσπάθειες το πείρα στην 9η
3ο με την πρώτη
4ο με την πρώτη

όλες οι προσπάθειες με 1667 ελαφριά μαχητικά...όσον αφορά τα φεγγάρια

Corleone

Corleone

• "Corleone" is male

Date of registration: Feb 18th 2007

Occupation: HELLASe-Lexrites-HIA

• Send private message

19

Sunday, July 29th 2007, 10:35pm

small brother ξερεις παρα πολλα για το gr με μονο 4 ποστ στο ενεργητικο σου και μου φαινετε πολλη περιεργο που ξαφνικα ξεφυτρωνουν καποια ονοματα καινουργια στο forum και λενε παρα πολλα σαν να τα εχουνε ζησει.

Ilias

Trainee

• "Ilias" is male

Date of registration: Jan 27th 2007

• Send private message

20

Sunday, July 29th 2007, 10:36pm

Δεν νομίζω να υπήρχε κάποια παρανομία που να μην είχαν εντοπίσει οι ΧΠ...και αν κάτι τους είχε ξεφύγει - πράγμα πολύ απίθανο κατα την γνώμη μου- θα το είχε δει η Xual...η οποία πιστέψτε με κάνει πολύ καλά τη δουλειά της!

Τον Χιμεν τον θυμάμαι απο τότε που ήταν στην θέση 14 του σύμπαντος...έκανε πάντα σταθερά βήματα και έπαιζε πάρα πολύ καλά...απο όσο θυμάμαι δεν βρέθηκε ούτε ένας που να μπορέσει να τον σπάσει..και αν είναι εκεί που είναι, είναι γιατί το αξίζει...και αν νομίζεται ότι έχετε βρει κάποια παράθυρα στο παιχνίδι που θα σας επιτρέψουν να πάρετε φεγγάρι ή το οτιδήποτε θα ήθελα πάρα πολύ να σας δώ να τα χρησιμοποιείτε κι όλας...

Μπορεί να μην ήταν στο #1 την εποχή του sasa ή του newbie αλλά πάντα ήταν μέσα στο τοπ 20 αν όχι στο τοπ 10 (συγνώμμη αν με απατάει η μνήμη μου). Ναι..μπορεί να πήρε την πρωτιά τώρα που φύγαν οι άλλοι...αλλά αυτό δεν παύει να τον κάνει #1 παίχτη του ελληνικού σέρβερ....

Αυτά απο μένα! :D