--Γι΄αυτό σας λέω
-)+(- Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ -)+(-
This post has been edited 1 times, last edit by "Ourihill" (May 14th 2010, 6:28am)
κοντά στο 1,3Μ το βλέπω το κέρδος... μια χαρά φαρμάρισμα δηλαδή..αν συνυπολογίσεις και τη ζημία που άφησε στην αμυνόμενο..καθώς και την κόντρα που σαν συμμαχίες έχετε...νομίζω πως ο ourihill σκόραρε....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ.ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.5*****
Υ.Γ. ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ.....
Υ.Γ.2 ΠΟΣΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ??
This post has been edited 5 times, last edit by "elefsis_epsilon" (May 14th 2010, 11:00am)
Από την δική μου την σκοπιά δέν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη
και θα ερευνηθεί μιάς και ο αμυνόμενος
είχε ενημερώσει ότι δέχεται επίθεση και όπως ανέφερες
σηκωθήκαμε και σου κάναμε κατασκοπείες
μιάς που δεν προλαβαίναμε να έρθουμε ώς εκεί γιά άμυνα ασς
Συγνώμη για το εκτός θέματος αλλά πρέπει να σου πω το εξής :
1 EPSILON 9.149.698 54 (169.439)
2 HELLAS 8.653.437 49 (176.601)
3 Migdones 7.025.447 13 (540.419)
4 INDIANS 5.950.824 15 (396.722)
5 COMADATE 4.938.150 23 (214.702)
Όπως μπορείς να καταλάβεις είστε πρώτη λόγο περισσότερων μέλων...
Και πάλι 5/5 για την μάχη!
χμμμ...Από την δική μου την σκοπιά δέν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη
και θα ερευνηθεί μιάς και ο αμυνόμενος
είχε ενημερώσει ότι δέχεται επίθεση και όπως ανέφερες
σηκωθήκαμε και σου κάναμε κατασκοπείες
μιάς που δεν προλαβαίναμε να έρθουμε ώς εκεί γιά άμυνα ασς
Υ.Γ. όσο για την φωτό που τα σπάει μου θύμισε ένα αρχαίο κινέζικο ρητο: "Όταν ο Βούδας δείχνει το φεγγάρι εσύ δεν πρέπει να κοιτάς το δάχτυλο..."
Σέ ένα παιχνίδι στρατηγικής σαν αυτό σημαντικό ρόλο παίζει η οργάνωση, η συμπνοια, η αποτελεσματικότητα
και τα κοινά οράματα..
Εδώ φάσκεις...
Είναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις να ελέγξεις και να συντηρείς
σε μία ομάδα ανθρώπους με διαφορετικές νοοτροπίες και χαρακτήρα πίστεψε με
και μία γραμμή μετά αντιφάσκεις....
Μία συμμαχια λοιπόν κατά την ταπεινή μου γνώμη
βαθμολογείται γιά πολλά ακόμη θέματα όπως τα παραπανω που ανέφερα,
αλλιώς θα ήταν πανέυκολο γιά την δημιουργό εταιρία
να βαθμολογεί με μέσους όρους, κι έτσι να είναι πρώτη αυτή
με τον καλύτερο μέσο όρο..
Εδώ απλά δεν είσαι ενημερωμένος γιατί η εταιρία βαθμολογεί με μέσους όρους
όπως η γενική βαθμολογία, η κατάταξη στόλου και η κατάταξη έρευνας.
Και στα 3 παραπάνω δίνει κατάταξη και ανά μέλος.
Βέβαια τον τελευταίο διαχωρισμό δεν θες ούτε να ξέρεις πως υπάρχει
γιατί η κατάσταση σας εκεί είναι τραγική...
This post has been edited 2 times, last edit by "IiI Pan IiI" (May 14th 2010, 12:10pm)
Ερευνήστε καλύτερα το γιατί δεν πρόλαβε.
Δεν θα τα βρω μια μερα μπροστα μου αυτα τα bugs? 3 Αροξολ εχω πανω μου παντα. ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΖΩΥΦΙΑ!!!

This post has been edited 1 times, last edit by "Αλεξανδρος92" (May 14th 2010, 8:30pm)
οταν θα γινουν κ αυτοι εμπειροι θα εχουν κ αυτοι το προνομιο να εχουν 2πλες κ 3πλες ΙΡ κ να το διεκδικησουν!
Συνηθως δεν απαντάω σε μάχες στο φόρουμ αν και τις παρακολουθω συνέχεια για κάθε νέο.Η μάχη αξίζει 5* δικαιωματικά αφού ο επιτιθέμενος δε μάσησε ούτε από τις κατασκοπείες ούτε από τις δραστηριότητες και συνέχισε την επίθεση.
Καλοφάγωτα και συγχαρητήρια.
Στον αμυνόμενο κ.α.
Προς τους ταξιδιώτες (αυτούς που έρχονται-έφθασαν-φεύγουν):
Τρία πράγματα τρελαίνουν ένα fleeter. Το άκυρο της τελευταίας στιγμής (γιατί έχασε τον καιρό του τζάμπα), τα πυραυλάκια και οι αντεπιθέσεις εκδίκησης για 1-2 ηλιακούς.
Η συμμαχία σας τα εφαρμόζει όλα.
Το άκυρο της τελευταίας στιγμής μερικές φορές αποδεικνύεται καλή τακτική. Τα άλλα 2 ποτέ.
Η συμμαχία σας έχει αρκετούς αρχάριους παίκτες, οπότε υποθέτω ότι η γραμμή αυτή ξεκινάει από τον αρχηγό σας.
Συμβουλή προς τους αρχάριους της συμμαχίας:
ΜΗΝ υπακούετε τυφλά εντολές, και ΜΗΝ πηγαίνετε σαν πρόβατα επί σφαγή. Μελετήστε τις μάχες στο φόρουμ και διαμορφώστε δική σας άποψη.
Είναι στο χέρι σας αν θα γίνετε τα σπασικλάκια του σύμπαντος ή θα κερδίσετε το σεβασμό μας.
Συμβουλή προς τους αρχάριους της συμμαχίας:
ΜΗΝ υπακούετε τυφλά εντολές, και ΜΗΝ πηγαίνετε σαν πρόβατα επί σφαγή. Μελετήστε τις μάχες στο φόρουμ και διαμορφώστε δική σας άποψη.
Είναι στο χέρι σας αν θα γίνετε τα σπασικλάκια του σύμπαντος ή θα κερδίσετε το σεβασμό μας.
This post has been edited 1 times, last edit by "LLEONIDAS" (May 16th 2010, 4:28am)
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH