You are not logged in.

Ourihill

Impossible is 0

• "Ourihill" is male
  • "Ourihill" started this thread

Date of registration: Dec 18th 2009

• Send private message

1

Friday, May 14th 2010, 6:23am

Ourihill [PEGASUS] Vs. ΓΑΛΑΝΟΣΗΛΕΥΚΟΣ [EPSILON]

Ο αμυνομενος βρεθηκε κατω με χρονους στους πλανητες του , πλοια στον αερα και εφυγα , κατα τη διαρκεια της επιθεσης οι συμαχοι του ματαια προσπαθουσαν να με αποτρεψουν απο το να κανω το χιτ κανοντας μου κατασκοπειες και δινοντας του δραστηριοτητες σε μακρινες αποικειες. Ο αμυνομενος μπηκε 1 λεπτο μετα την επιθεση (τουλαχιστον ετσι μου ειπε) σε πμ οτι ισα ισα δεν προλαβε την επιθεση. Το αν τελικα ηταν ονλινε και ηθελε να με αφησει να σκασω στην αμυνα και απλα το επνιξε και δε προλαβε να τα σηκωσει ή οντως μπηκε ακριβως μετα την επιθεση το αφηνω στην κριση σας.
Το χιτ αυτο ειναι στα πλαισια της εκδικησης απο 85 πυραυλακια που μου πεταξαν πριν μερικες μερες στην αμυνα μου.
Αν νομιζετε οτι οι πυραυλικες επιθεσεις θα μας κανουν να σταματησουμε ειστε γελασμενοι..
Αμυνομενε εισαι ενταξει παιδι σου ευχομαι Κ.Α και κριμα που δε πηρες φεγγαρι.

Στο ---- οι ακόλουθοι στόλοι συναντήθηκαν στο πεδίο μάχης:

Επιτιθέμενος Ourihill (X:XXX:XX)
Όπλα: XXX% Ασπίδες: XXX% Θωράκιση: XXX%
Καταδρομικό 364

Κατασκ.Στέλ. 1

Κατασκ.Στέλ. 1

Θ. Αναχαίτισης 451

Κατασκ.Στέλ. 1

Αμυνόμενος ΓΑΛΑΝΟΣΗΛΕΥΚΟΣ (X:XXX:XX)
Μικ.Μεταγωγικό 82
Μεγ.Μεταγωγικό 75
Ε.Μαχητικό 70
Καταδιωκτικό 64
Καταδρομικό 57
Ανακυκλ. 69
Κατασκ.Στέλ. 26
Ηλ. Συλ. 20
Θ. Αναχαίτισης 36
Εκτ.Ρουκετών 712
Ε.Λέιζερ 330
Β.Λέιζερ 94
Gauss 25
Κ. Ιόντων 79
Πλάσμα 7
Μικ. Θόλος 1
Μεγ. Θόλος 1

Μετά την μάχη ...

Θ. Αναχαίτισης 440

Καταδρομικό 342

Θ. Αναχαίτισης 440

Καταδρομικό 339

Θ. Αναχαίτισης 438

Αμυνόμενος ΓΑΛΑΝΟΣΗΛΕΥΚΟΣ (X:XXX:XX)
KΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ

Έπιασε
215.131 μέταλλο, 82.221 κρύσταλλο και 29.354 δευτέριο.

Ο επιτιθέμενος έχασε συνολικά 2.413.000 μονάδες.
Ο αμυνόμενος έχασε συνολικά 15.509.000 μονάδες.
Σε αυτές τις συντεταγμένες τώρα αιωρούνται 2.386.200 μέταλλο και 1.441.500 κρύσταλλο.
Η πιθανότητα δημιουργίας φεγγαριού είναι 20 %.

-- Greek converter for ogame.gr ;) --

Στο στόχο, 2.386.200 μέταλλο και 1.442.400 κρύσταλλο επιπλέουν στο διάστημα. Μαζέψατε 2.386.200 μέταλλο και 1.442.400 κρύσταλλο.
Καθαρο κερδος: 1.086.000 Μεταλο , 628.000 Κρυσταλο , -300.000 Δευτεριο

Γι΄αυτό σας λέω

-)+(- Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ -)+(-

Βαρεθηκαμε να περιμενουμε !

This post has been edited 1 times, last edit by "Ourihill" (May 14th 2010, 6:28am)

• "ΠΑΝΟΣ85ΕΛ" has been banned

Date of registration: Feb 20th 2010

• Send private message

2

Friday, May 14th 2010, 6:42am

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ.ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.5*****

Υ.Γ. ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ.....
Υ.Γ.2 ΠΟΣΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ??

mercyfulfate

Professional

Date of registration: Nov 16th 2007

• Send private message

3

Friday, May 14th 2010, 7:01am

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ.ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.5*****

Υ.Γ. ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ.....
Υ.Γ.2 ΠΟΣΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ??
κοντά στο 1,3Μ το βλέπω το κέρδος... μια χαρά φαρμάρισμα δηλαδή..αν συνυπολογίσεις και τη ζημία που άφησε στην αμυνόμενο..καθώς και την κόντρα που σαν συμμαχίες έχετε...νομίζω πως ο ourihill σκόραρε....

πιο πολύ βέβαια απόλαυσα την παρέμβαση στη φωτογραφία αλλά ας μην επεκταθώ :p

Asgardian

Banned until 17-04-2010

Date of registration: Nov 16th 2008

• Send private message

4

Friday, May 14th 2010, 7:20am

Τελικά εκεί στην Πήγασος ακολουθείτε το ευρέως γνωστό από άλλα uni ρητό " Ένας "Ε" την ημέρα το άγχος του φαρμαρίσματος το κάνει πέρα". Εύκολο και απλό μεροκάματο σε ένα διωράκι.
Καλοφάγωτα Ουριχίλ και ρεκς να τα κάνεις. Πίστεψέ με έχεις να μάσεις πολύ ΠΣ ακόμη. Αλλά είσαι και τυχερός που σε πιάσαν οι φάλαγγες των μινεράδων της "Ε" και όχι των φλιτεράδων της, αλλιώς θα έτρωγες ένα ξεγυρισμένο χοφάκι στην επιστροφή σου(λέμε και καμιά @#$ να περάσει η ώρα). Έδιναν λέει δραστηριότητες σε μακρινούς γαλαξίες..........στον κύριο κάναν καμία?

ΥΓ: Έρχονταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Geass

Trainee

• "Geass" is male

Date of registration: Aug 30th 2009

Occupation: COMADATE Ίντερνετ καφέ

• Send private message

5

Friday, May 14th 2010, 10:43am

Μπράβο για το φρμάρισμα ωραίο κέρδος 5/5 και Θωρικτά να τα κάνεις...:)Συνέχισε έτσι!!

Υ.Σ η εικόνα?Όλα τα λεφτά...
ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΑΝ ΠΙΘΗΚΟΣ....ΕΞΕΛΙΞΟΥ.....

elefsis_epsilon

Banned until 12-06-2010

• "elefsis_epsilon" is male

Date of registration: Nov 23rd 2008

Occupation: epsilon

• Send private message

6

Friday, May 14th 2010, 10:44am

Κατ΄αρχάς συγχαρητήρια στον επιτιθέμενο γιά το χτύπημα

Από την δική μου την σκοπιά δέν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη
και θα ερευνηθεί μιάς και ο αμυνόμενος
είχε ενημερώσει ότι δέχεται επίθεση και όπως ανέφερες
σηκωθήκαμε και σου κάναμε κατασκοπείες
μιάς που δεν προλαβαίναμε να έρθουμε ώς εκεί γιά άμυνα ασς

¨Οσο γιά τις ευρηματικές φωτογραφίες
5*** αστέρια
διότι είναι καταπληκτικές!

Πάρ΄όλα αυτά
τι να μας πείτε από την ζωή σας
μιά χαρά
ΗΡΘΑΜΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΓΡΑΦΑ
και όχι
-)+(- Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ -)+(-
Με τις υγείες σας
και καλή "ανάρρωση"

Βαθμός ΣυμμαχίαΠόντοιΜέλος (Ø)

1 EPSILON 9.149.353 54 (169.432) +496.721 :urra:
2 HELLAS 8.652.632 49 (176.584)
3
Migdones 7.026.644 13 (540.511)
4 INDIANS 5.950.386 15 (396.692)
5 COMADATE 4.937.824 23 (214.689)

ΕΨΙΛΟΝ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ -ΦΩΣ
-)+(-

elefsis_epsilon

This post has been edited 5 times, last edit by "elefsis_epsilon" (May 14th 2010, 11:00am)

Geass

Trainee

• "Geass" is male

Date of registration: Aug 30th 2009

Occupation: COMADATE Ίντερνετ καφέ

• Send private message

7

Friday, May 14th 2010, 11:00am

Συγνώμη για το εκτός θέματος αλλά πρέπει να σου πω το εξής :
1 EPSILON 9.149.698 54 (169.439)
2 HELLAS 8.653.437 49 (176.601)
3 Migdones 7.025.447 13 (540.419)
4 INDIANS 5.950.824 15 (396.722)
5 COMADATE 4.938.150 23 (214.702)

Όπως μπορείς να καταλάβεις είστε πρώτη λόγο περισσότερων μέλων...

Και πάλι 5/5 για την μάχη!
ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΑΝ ΠΙΘΗΚΟΣ....ΕΞΕΛΙΞΟΥ.....

Ourihill

Impossible is 0

• "Ourihill" is male
  • "Ourihill" started this thread

Date of registration: Dec 18th 2009

• Send private message

8

Friday, May 14th 2010, 11:16am

Καταρχην να ζητησω συγνωμη για τον converter που τα χει παιξει τελειως και μετα τη μαχη δειχνει αλλα νταλον.
Σειρειε αφου σε ειχε ενημερωσει και ησουν Full fleet 2 συστηματα διπλα απο τον Γαλανοσηλευκο (και με φαλαγγα) γιατι δε σηκωθηκες? Γιατι δεν εστειλες ρεκς μπας και σωσεις το πεδιο , σου ειπε κανεις οτι το ειχα κλειδωμενο? Μαλιστα ωστε ηταν ονλινε και εφαγε 20%.. κανετε θαυματα εσεις στην εψιλλον.. τι να πω.. μπραβο σας παιδια , παντα τετοια.

elefsis_epsilon

Banned until 12-06-2010

• "elefsis_epsilon" is male

Date of registration: Nov 23rd 2008

Occupation: epsilon

• Send private message

9

Friday, May 14th 2010, 11:39am

Συγνώμη για το εκτός θέματος αλλά πρέπει να σου πω το εξής :
1 EPSILON 9.149.698 54 (169.439)
2 HELLAS 8.653.437 49 (176.601)
3 Migdones 7.025.447 13 (540.419)
4 INDIANS 5.950.824 15 (396.722)
5 COMADATE 4.938.150 23 (214.702)

Όπως μπορείς να καταλάβεις είστε πρώτη λόγο περισσότερων μέλων...

Και πάλι 5/5 για την μάχη!
Αν νομίζεις φιλαράκο, ότι μετράει μόνο ο αριθμός των μελών, νομίζω ότι κάνεις λάθος..
Σέ ένα παιχνίδι στρατηγικής σαν αυτό σημαντικό ρόλο παίζει η οργάνωση, η συμπνοια, η αποτελεσματικότητα
και τα κοινά οράματα..

Είναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις να ελέγξεις και να συντηρείς
σε μία ομάδα ανθρώπους με διαφορετικές νοοτροπίες και χαρακτήρα πίστεψε με
Εάν τα πράγματα ήταν τόσο απλά
τότε όλες οι συμμαχίες θα είχαν από 100 μέλη
και όλα θα ήτανε ειδυλιακά..
Μία συμμαχια λοιπόν κατά την ταπεινή μου γνώμη
βαθμολογείται γιά πολλά ακόμη θέματα όπως τα παραπανω που ανέφερα,
αλλιώς θα ήταν πανέυκολο γιά την δημιουργό εταιρία
να βαθμολογεί με μέσους όρους, κι έτσι να είναι πρώτη αυτή
με τον καλύτερο μέσο όρο..
elefsis_epsilon

IiI Pan IiI

Pandemonium

• "IiI Pan IiI" is male

Date of registration: Jul 5th 2008

• Send private message

10

Friday, May 14th 2010, 11:54am

Δημήτρη Καλωφάγωτα.
Συνέχισε να κοπανάς ότι βρίσκεις...
Μπράβο και για την επιλογή να συνεχίσεις παρά τα αστεράκια.

χμμμ...
Εγώ προτείνω ένορκη διοικητική εξέταση για να ερευνηθούν τα αίτια και εάν βρεθεί ευθύνη του αμυνόμενου να τον κάψετε στη πυρρά...
Και μετά μου λες ότι δεν κράζετε τα μέλη σας. Κατά καιρούς μέχρι και για σταύρωμα ακούσαμε (σ.σ βλέπε καταδρομέα)

Πάντως δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τι έγινε και έσπασε ο γαλανοσηλευκος.
Αν ήταν ον προσπάθησε να δώσει κουλουράκια και δεν πρόλαβε.
Ερευνήστε καλύτερα το γιατί δεν πρόλαβε.

1) Τρέμανε τα χέρια όταν είδε το ιπτάμενο αλογάκι.
2) Ήταν χαλασμένος ο φούρνος και δεν έψησε αρκετά γρήγορα τα κουλουράκια με αποτέλεσμα να γίνει και αυτός ΠΣ.
3) Νόμιζε ότι ο σύμμαχος θα ανακαλούσε. Μετά και τις πυραυλικές επιθέσεις τα σκάφη μας δεν σταματάνε για αμελητέες απώλειες. Βλέπεις είναι πιο φτηνό να σπας άμυνες με σκάφη παρά με πυραύλους...

Επίσης εξετάστε και το γιατί δεν μαζέψατε τουλάχιστον το ΠΣ με τόσους ανακυκλωτές στην περιοχή.
Γιατί με τόσο στόλο στη περιοχή δεν κλειδώσατε επιστροφές?? Φοβάται η "πρώτη" συμμαχία? Έρχεται? Δεν έρχεται? αποφασίστε τελικά...

Σέ ένα παιχνίδι στρατηγικής σαν αυτό σημαντικό ρόλο παίζει η οργάνωση, η συμπνοια, η αποτελεσματικότητα
και τα κοινά οράματα..

Εδώ φάσκεις...

Είναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις να ελέγξεις και να συντηρείς
σε μία ομάδα ανθρώπους με διαφορετικές νοοτροπίες και χαρακτήρα πίστεψε με

και μία γραμμή μετά αντιφάσκεις....

Μία συμμαχια λοιπόν κατά την ταπεινή μου γνώμη
βαθμολογείται γιά πολλά ακόμη θέματα όπως τα παραπανω που ανέφερα,
αλλιώς θα ήταν πανέυκολο γιά την δημιουργό εταιρία
να βαθμολογεί με μέσους όρους, κι έτσι να είναι πρώτη αυτή
με τον καλύτερο μέσο όρο..

Εδώ απλά δεν είσαι ενημερωμένος γιατί η εταιρία βαθμολογεί με μέσους όρους
όπως η γενική βαθμολογία, η κατάταξη στόλου και η κατάταξη έρευνας.
Και στα 3 παραπάνω δίνει κατάταξη και ανά μέλος.
Βέβαια τον τελευταίο διαχωρισμό δεν θες ούτε να ξέρεις πως υπάρχει
γιατί η κατάσταση σας εκεί είναι τραγική...
Υ.Γ. όσο για την φωτό που τα σπάει μου θύμισε ένα αρχαίο κινέζικο ρητο: "Όταν ο Βούδας δείχνει το φεγγάρι εσύ δεν πρέπει να κοιτάς το δάχτυλο..."

This post has been edited 2 times, last edit by "IiI Pan IiI" (May 14th 2010, 12:10pm)

giannns

Intermediate

• "giannns" is male

Date of registration: May 22nd 2008

Occupation: ΠΑΟΚ

• Send private message

11

Friday, May 14th 2010, 5:43pm

Ερευνήστε καλύτερα το γιατί δεν πρόλαβε.

Να σου πώ εγώ.
Γιατί σάν δέν ντρέπεστε, πήγατε και ανάψατε τον φούρνο και το ταψί έκαιγε όταν πήγε ο άνθρωπος να βγάλει τα κουλουράκια. και δέν πρόλαβε να σας τα σερβίρει. Τώρα άν τον άναψε μόνος του, τί να πώ

ΥΓ. όποιος κατάλαβε-κατάλαβε
Δεν θα τα βρω μια μερα μπροστα μου αυτα τα bugs? 3 Αροξολ εχω πανω μου παντα. ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΖΩΥΦΙΑ!!!

GodMode

Intermediate

• "GodMode" is male

Date of registration: Feb 12th 2008

• Send private message

12

Friday, May 14th 2010, 7:52pm

Να μην αρχισω τα warn...
__________________________________________________________________________________
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με τη συντονιστική ομάδα ή/και το φόρουμ παρακαλώ απευθυνθείτε στο:

Ελληνικό σύστημα υποστήριξης χρηστών

Chat για τους χρήστες και τα μέλη της κοινότητας

• "Αλεξανδρος92" is male

Date of registration: Mar 6th 2010

• Send private message

13

Friday, May 14th 2010, 8:25pm

Σπάσατε Εψιλον ωρέ ? τολμήσατε ? και οχι μόνο τολμήσατε να τους κάνετε επίθεση, αλλα και να το ποστάρετε στο forum με αποτέλεσμα να μειωθεί η υπερδύναμη του σύμπαντος, η NUMBER ONE ΩΡΈ ? Ή μια και μοναδική συμμαχία που όπως αποκαλούν τα μέλοι της, διαθέτη οργάνωση, συμπνοια, αποτελεσματικότητα ? μια συμμαχία γεμάτη ήρωες και σωτήρες για το σύμπαν μας, που δεν ξέρω αν σας το είπαν, αλλά -)+(-Ρ Χ Ο Ν Τ -)+(- ? μάλλον λάθος μου, ζητώ ταπεινά συγνώμη απο τον λαό, ΗΡΘΑΝ(Ε) ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΓΡΑΦΑ, λοιπόν ντροπή σε όλους όσους τόλμησαν αυτή την ανίθικη πράξη, και σε όσους πέρασε απο το μυαλό πως ΤΟ OGAME ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΠΑΙΧΝΊΔΙ, απλά λυπάμαι για κάτι τέτοιες συμπεριφορές.
Όσο αναφορά την μάχη δίνω συγχαρητήρια στους Pegasus, νομίζω όπως μας το έχουν αποδείξει πρόκειτε για μια πολύ έμπειρη συμμαχία με δυνατούς αλλά και ευχαριστούς παίχτες. Μπράβο παιδιά 5* απο εμένα.
Τώρα να πω Κ.Α στον αμυνόμενο ? κρίμα που δεν πήρε φεγγάρι ? δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το παιδί καλά καλά δεν τον ξέρω, οστόσο κατα πόσο θα τον βοηθήσουν οι σύμμαχοι του στην ανοικοδόμηση δεν ξέρω
:D
Και τώρα για όσους φουκαράδες κοιμούνται ήρεμα τις νύχτες η ξενυχτάνε σε clubakia, παίδες ξεχάστε τα αυτά, κάθεται πακέτο και με την οικονομική κρίση. Το Ogame παίζει τον κύριο ρόλο στην ζωή μας και εκτός αυτου, (Έ)ΡΧΟΝΤΑΙ. Και οχι δεν έρχονται ουτε τα ξωτικά, ούτε οι εξωγήινοι, ούτε οι κανίβαλοι.. οχι οχι φίλοι μου.. ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΈΨΙΛΟΝ ΤΟΥ OGAME ΡΕ! :D

This post has been edited 1 times, last edit by "Αλεξανδρος92" (May 14th 2010, 8:30pm)

camber

Intermediate

• "camber" is male

Date of registration: Apr 25th 2008

Occupation: Dth RoW

• Send private message

14

Friday, May 14th 2010, 9:04pm

Η μάχη αξίζει 5* δικαιωματικά αφού ο επιτιθέμενος δε μάσησε ούτε από τις κατασκοπείες ούτε από τις δραστηριότητες και συνέχισε την επίθεση.
Καλοφάγωτα και συγχαρητήρια.

Στον αμυνόμενο κ.α.

Προς τους ταξιδιώτες (αυτούς που έρχονται-έφθασαν-φεύγουν):
Τρία πράγματα τρελαίνουν ένα fleeter. Το άκυρο της τελευταίας στιγμής (γιατί έχασε τον καιρό του τζάμπα), τα πυραυλάκια και οι αντεπιθέσεις εκδίκησης για 1-2 ηλιακούς.
Η συμμαχία σας τα εφαρμόζει όλα.
Το άκυρο της τελευταίας στιγμής μερικές φορές αποδεικνύεται καλή τακτική. Τα άλλα 2 ποτέ.
Η συμμαχία σας έχει αρκετούς αρχάριους παίκτες, οπότε υποθέτω ότι η γραμμή αυτή ξεκινάει από τον αρχηγό σας.
Συμβουλή προς τους αρχάριους της συμμαχίας:
ΜΗΝ υπακούετε τυφλά εντολές, και ΜΗΝ πηγαίνετε σαν πρόβατα επί σφαγή. Μελετήστε τις μάχες στο φόρουμ και διαμορφώστε δική σας άποψη.
Είναι στο χέρι σας αν θα γίνετε τα σπασικλάκια του σύμπαντος ή θα κερδίσετε το σεβασμό μας.

astegos

Banned until 10-06-2010

• "astegos" is male

Date of registration: Apr 20th 2007

Occupation: HELLAS

• Send private message

15

Friday, May 14th 2010, 10:10pm

μπραβο για το φαρμαρισμα.

οσο σε βλεπω να γραφεις ελευσις επσιλον η οπως αλλιως προφερετε ,τοσο με κανεις να θελω να παρω λογαριασμο στο ανδρομεδα να ερθω για σενα.

δινοσαυρε τι λες?
GET BANNED OR DΙΕ TRYING

• "ΓΑΛΑΝΟΣΗΛΕΥΚΟΣ" is male

Date of registration: Dec 15th 2009

• Send private message

16

Friday, May 14th 2010, 10:57pm

ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΜΠΡΑΒΟ ΕΠΙΤΗΘΕΜΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΝΑΡΩΣΗ.ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΜΑ?ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΚΙΑ?ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΑΧΗ ΗΤΑΝ.ΟΥΤΕ ΜΙΛΗΣΑ ΑΣΧΗΜΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΠΑΛΙ.ΕΛΠΙΖΩ ΔΗΛΑΔΗ.ΧΑΧΑΧΑ.ΦΕΥΓΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΨΜ.Α ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΦΑΝΤΑΡΟ.....
οταν θα γινουν κ αυτοι εμπειροι θα εχουν κ αυτοι το προνομιο να εχουν 2πλες κ 3πλες ΙΡ κ να το διεκδικησουν!

kostas991

Beginner

• "kostas991" is male

Date of registration: Jan 9th 2010

• Send private message

17

Friday, May 14th 2010, 11:17pm

Η μάχη αξίζει 5* δικαιωματικά αφού ο επιτιθέμενος δε μάσησε ούτε από τις κατασκοπείες ούτε από τις δραστηριότητες και συνέχισε την επίθεση.
Καλοφάγωτα και συγχαρητήρια.

Στον αμυνόμενο κ.α.

Προς τους ταξιδιώτες (αυτούς που έρχονται-έφθασαν-φεύγουν):
Τρία πράγματα τρελαίνουν ένα fleeter. Το άκυρο της τελευταίας στιγμής (γιατί έχασε τον καιρό του τζάμπα), τα πυραυλάκια και οι αντεπιθέσεις εκδίκησης για 1-2 ηλιακούς.
Η συμμαχία σας τα εφαρμόζει όλα.
Το άκυρο της τελευταίας στιγμής μερικές φορές αποδεικνύεται καλή τακτική. Τα άλλα 2 ποτέ.
Η συμμαχία σας έχει αρκετούς αρχάριους παίκτες, οπότε υποθέτω ότι η γραμμή αυτή ξεκινάει από τον αρχηγό σας.
ΜΗΝ υπακούετε τυφλά εντολές, και ΜΗΝ πηγαίνετε σαν πρόβατα επί σφαγή. Μελετήστε τις μάχες στο φόρουμ και διαμορφώστε δική σας άποψη.
Είναι στο χέρι σας αν θα γίνετε τα σπασικλάκια του σύμπαντος ή θα κερδίσετε το σεβασμό μας.
Συνηθως δεν απαντάω σε μάχες στο φόρουμ αν και τις παρακολουθω συνέχεια για κάθε νέο.

Όπως είπα και σε άλλο πόστ δεν είμαι έμπειρος παίχτης αλλά έχω όλη την όρεξη και την διάθεση να κάτσω να μάθω.
Στην συμμαχία μου έμαθα πολλά όσο παράξενο και αν σας φαίνεται αυτό...

Ως νέος παίχτης μου αρέσει ο "πόλεμος" σε ένα παιχνίδι αλλά όχι σε αυτή τη μορφή που γίνεται εδώ. Πριν λίγες μέρες οι ΕΨΙΛΟΝ κάναμε ένα Νίντζα και δεν βγήκε κανένας να απαντήσει παρα μόνο 3-4 άτομα, σύμμαχοι έκαναν χτύπημα σε μια χελώνα και εκεί τα ίδια. Γιατί το κάνετε αυτό ακόμα προσπαθώ να καταλάβω!

Η κόντρες και οι "πόλεμοι" είναι για το παιχνίδι όχι για το φόρουμ.

Όσο για την μάχη του Ourihill και του Γαλανού εγώ θα είμαι αντικειμενικός (όχι όπως κάποιοι άλλοι) θα δώσω 5 αστέρια γιατί είχε κάποιο θάρος και θράσος το χτύπημα (θράσος με την καλή έννοια μην το παρεξηγήσετε και αυτό).

Με τον Ourihill κρατάει καιρό αυτή η κολώνια και τέτοια χτυπήματα μου φαίνονται λογικά! Εγώ δεν βλέπω τα πράγματα με την οπτική γωνία των περισσότερων και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγάζεται τόσο μίσος, παίζουμε ένα πολεμικό παιχνίδι και και χτυπήματα ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε με κάθε είδος επίθεσης όλα μέσα στο παιχνίδι είναι...

Πριν 3 μήνες πάλι φάρμες μας φωνάζατε. Μέσα σε αυτό το διάστημα κάναμε χτυπήματα αρκετά καλά και τεχνικά αλά ούτε και αυτό το αναγνωρήσατε.

Ναι το ξέρουμε ότι είμαστε νέοι παίχτες και προσπαθούμε να μάθουμε, μπορεί να μην είμαστε παιχταράδες όπως κάποιοι από εσάς αλλά δεν ξεκινήσατε όλοι στο Uni 1 να ξέρετε να παίζετε όλοι κάπως μάθατε και μέσα από τα λάθοι σας.

Παίζω και στο Electra του αγγλικού ogame και εκεί αρκετά άτομα από τις συμμαχίες σας τους ξέρω και είμαστε στην ίδια συμμαχία σας λέω με σιγουριά ότι με τον τρόπο που παίζεται το παιχνίδι στο Ελληνικό θα μείνεται μόνοι σας να φάτε τα μουστάκια σας αναμεταξύ σας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είμαι ο πρώτος που έχω ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ με αυτά που διαβάζω στο φόρουμ και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έρθουν και άλλοι.

Το quote που έκανα πιο πάνω είναι απλά παράδειγμα δεν έχω κάτι με τον συγκεκριμένο, ούτε καν που τον ξέρω.

Δεν εχω κάτι περισσότερο να πώ σαν νέος παίχτης που είμαι παρα μόνο ότι έκανα με τους συμμάχους κατα την γνώμη μου αρκετά καλό είχαμε και κέρδος (γιατί το είχατε κάνει θέμα την άλλη φορά) κάναμε και πολύ καλή συγκομιδή μας έκατσε και φεγγάρι αλλά το περάσατε στο φλού και αυτό και αρκετά άλλα...

Δεν νομίζω να κάτσω να ξανα ασχοληθώ στο φόρουμ γιατί κάθε λέξη χάνει την αξία της!

• "LLEONIDAS" is male
  • "LLEONIDAS" has been banned

Date of registration: Jul 1st 2009

Occupation: HSF

• Send private message

18

Sunday, May 16th 2010, 4:27am

ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΜΠΕΡ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΊΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΖΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΛΟΥ?
ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΕΙΑ ΕΨΙΛΟΝ ΦΑΡΜΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΑΤΕ ΦΑΡΜΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΖΑΤΕ!
ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΘΕΤΑ!
ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΤΕ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΥΠΟΥ ΒΑΖΩ ΡΟΥΦACC ΣΤΗΝ ΣΥΜΑΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΟΝ ΟΦΦ ΝΑ ΦΑΡΜΑΡΩ ΑΝΕΤΑ.
(ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ)
ΚΑΠΙΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥ.
ΤΑ 3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΤΟΝ ΦΛΙΤΕΡ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΜΟΙΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ http://www.worldlingo.com/ma/enwiki/el/Fabian_strategy/1
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ

ΚΑΝΟΥΝ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΟΡΙΖΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΣΠΕΥΔΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΟΛΑ ΣΚΑΡΤΑ.(ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ!)
ΧΤΥΠΑΝΕ 1 ΚΑΙ ΣΤΗΝΕΤΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ .......................................................................

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΖΜΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

ΣΤΑ ΤΙΣ ΜΑΧΗΣ
ΣΙΓΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΑ /ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΗΓΑΣΟΙ?
ΠΑΡΕ 1 ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΣΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ!

ΓΑΛΑΝΟΣΗΛΕΥΚΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ!Κ.Α.

This post has been edited 1 times, last edit by "LLEONIDAS" (May 16th 2010, 4:28am)